Aluminium vs jernstængerne

April 25

Aluminium vs jernstængerne

Hvis du har brug for gelændere til dit hjem, skal du foretage en række beslutninger. Du skal overveje, hvad stil ville se bedst på dit hjem. Du skal vælge en farve, der supplerer eller kontraster hus maling. Du vil også nødt til at beslutte mellem aluminium kontra jern, som er faktisk stål, skinner. Begge af disse materialer er almindeligt anvendt til at fabrikere rækværk, og hver har sine fordele.

Fordele ved stål gelænder

I dag, hvad vi kalder "smedejern" eller "jernstængerne" er faktisk stål. De var engang lavet af jern, men forbedret forarbejdning produceret stål, der bruges i alle former for gelændere i dag. Stål er meget formbart, hvilket betyder, at det kan være arbejdet på mange måder til at producere det samme look som antikviteter rækværk set på gamle bygninger. Stål gelænder er stærke, holdbare og vil vare i mange år. Stål kan blive bøjet, kastet og formet i en uendelig række af design, der kan give mulighed for boligejere til at udtrykke deres individualitet og leverer den perfekte design til deres hjem. Stål holder maling godt og kan være færdig i alle farver. Installation af stål rækværk er let at gøre, og de vil holde stærkt og solidt i årtier.

Ulemper ved stål gelændere

Desværre jern rækværk og dagens stål gelændere, kan ruste. Dette sker når fugten reagerer kemisk med jern i stål. Det skaber en anden sammensatte kaldet jernoxid, som er meget svagere end det originale materiale, ifølge ScienceBuddies. Dette kan forårsage revner, huller og sprækker i stål. Hvis ikke repareret, kan rust fortsætte gennem hele materialet forårsager brud. Denne kemiske proces accelererer i forhold som syreregn. Selvom producenter bruger en række belægninger til at hæmme den Rustende proces, hvis disse belægning er beskadiget på nogen måde, vil materialet begynde at rust.

Fordele ved aluminium rækværk

Aluminium er formbart som stål og kan være arbejdstager i mange forskellige rækværket designs der passer til ethvert formål. Aluminium har rene, sleak look, der forbedrer udseendet af moderne bolig strukturer. Det vil ikke rust som stål gør, hvilket gør det et godt valg for boliger i fugtige miljøer. Aluminium rækværk kan pulverlakeres i et vilkårligt antal af moderne farver. Aluminium er lettere i vægt end jern, og så er nemmere at installere i vanskelige områder.

Ulemper ved aluminium rækværk

Aluminium er ikke så stærk som jern eller stål, ifølge VikingFence & dæk. Det vil bøje hvis en stor mængde af pres lægges på den. Selvom aluminium rækværk ikke rust som jern, kan de udvikle en lidt hvidlig belægning i områder hvor fugt trænger belægningen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com