Amana klart & rent vand Filter instruktioner

July 4

Amana Clean 'n Clear vandfilter er udviklet til brug i køleskabe, hvor filteret kan tilgås fra indersiden af køleskabet. Filteret fjerner 99% af bly, klor, asbest, cyster og turbiditet fra vand. Det er certificeret af NSF International til at fjerne forurenende stoffer og levere sikrere og renere vand. Filteret fjerner ikke fluor. Dette filter kan installeret eller ændret i minutter.

Instruktioner

•Åbn fryseren dør og Find filteret. Twist den gamle filter mod uret og trække det til at fjerne den. Amana klar 'n Rens filteret er designet til at dreje på og twist for at forenkle filterskift.

•Sæt det nye filter og drejning med uret for at installere den. Tryk på knappen "Nulstil Filter" og hold nede i tre sekunder hvis køleskabet er udstyret med et filter-status lys. Statusindikatoren bliver grønne eller visningen ændres til "God." Reset-knappen er placeret på temperatur-kontrolpanelet inde i køleskabet eller på dispenser lemmen. Hvis køleskabet ikke har en reset-knap, skal du trykke på lyskontakten inde i køleskabet fem gange inden for en 10-sekunders periode at nulstille status lys.

•Ændr filter når displayet viser "Erstat," eller når Statuslampen lyser rødt. Hvis køleskabet ikke har en status lys eller display, ændre filteret hver seks måneder, eller når vand flow eller is produktionen falder. Nulstille statusindikatoren efter skiftende filteret.

•Tag filtret og brug vand dispenser uden det indtil en udskiftning filter kan købes. Twist den gamle filter og fjerne den. Skub fælles landbrugspolitik ud filteret og skub det ind i den base gitter på køleskabet. Smid ikke. Fælles landbrugspolitik skal placeres på slutningen af udskiftning filter, før det er installeret.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com