Amana mikrobølgeovn fejlfinding

November 25

Amana Corporation, et datterselskab af Whirlpool, producerer forbruger udstyr. Blandt tilbud Amana er producerer mikrobølgeovne. Hvis du oplever et problem med din Amana mikrobølgeovn, foretage fejlfinding af problemet selv at bestemme, om du kan løse problemet uden at skulle ringe til en tekniker. Hvis problemet er mindre, vil du undgå serviceafgifter og venter på at få din mikroovn fast.

Magt

Kontrollere hvis mikrobølgeovnen er sat helt ind i forretningen hvis det plejer Tænd. Ikke tilslutte et andet apparat i samme kredsløb som mikrobølgeovnen, da at apparatet vil trække strøm fra mikrobølgeovnen. Fuldt lukke mikrobølgeovnen døren og fjerner emballage spacer, hvis stadig fastgjort. Tjek magnetron. Du prøve at opvarme 1 kop vand i 2 minutter. Hvis det ikke bliver varm, skal du kontrollere hvis "Kontrol Lock" er indstillet. Hvis det er, skal du fjerne mikrobølgeovnen fra denne indstilling. Aktivere kontrol til den korrekte indstilling og tryk på "Start". Hvis ordet "Dør" blinker på displayet, åbne og lukke døren, og prøv at køre mikrobølgeovnen igen. Hvis ingen af disse løsninger løser problemet, beder om service. Hvis du har ingen effekt på alle, kontrollere og erstatte en blæst sikring eller nulstille en udløst circuit breaker. Dit ur og timer vil ikke arbejde under en strømafbrydelse. Hvis styrken ikke er gået ud, Tag mikroovn fra væggen i mindst 10 sekunder, og derefter tilsluttet den igen.

Pladespiller/Display

Hvis din pladespiller gør en støj samtidig drejning, rense den. Flyt roller og pladespiller, indtil de er i den korrekte position. Sikre, at pladespilleren ikke er hovedet ned. Hvis displayet tæller men mikrobølgeovnen er ikke på, har du indstille timeren, ikke kokken indstilling. Hvis du ser et ":" ikon på din skærm, du har oplevet en strømafbrydelse og skal nulstille uret.

Madlavning

Helt afrimning dine fødevarer før madlavning dem i din Amana mikrobølgeovn til at forhindre lange tilberedningstiden. Angive mikrobølgeovnen til ordentlig magt indstilling anbefales af din opskrift. Sæt din mikrobølgeovn i en tidsforsinkelse sikring eller afbryder og en 120-volt strømforsyning. Test din spænding ved hjælp af et voltmeter. Sæt stikkene i ledninger (røde sonde til positive og sorte sonden for negativ), og sammenligne læsning til den spænding, der er nødvendige for din mikroovn. Hvis spændingen er forkert, skal du kontakte en elektriker. Øge tilberedningstiden for store mængder af mad.

Yderligere bekymringer

Det er normalt for Amana mikrobølgeovnen døren skal vises bølget og mikrobølgeovn til at gøre nogle støj. Hvis din mikroovn indvendige lys ikke kommer, skifte ud pæren. Fjerne alle metal fra din ovn, hvis du ser en gnist. Ikke koge med kogegrej med sølv eller guld foring. Din mikroovn kan forstyrre andre apparater. Holde det væk fra mindre apparater hvis det er muligt. Ren mikrobølgeovn sæler, så at døren lukker helt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com