Amana tørretumbler tromme fjernelse

November 29

Amana er et amerikansk firma, der fremstiller store apparater til hjemmet. En Amana tørretumbler har en tromle, der ture for at støtte i grundig tørring af dit tøj. De fleste af de mekaniske dele--som tændsats, motor og bælte--er monteret med tørretumbler chassiset og ligger under eller bag tromlen. Fjernelse af tromlen er nødvendige for at nå mest brugbar dele.

Præparater

Afmonterer tørretumbler netledningen ud af stikkontakten. Elektriske ledninger vil blive udsat, når top- og frontpanel er blevet fjernet fra tørretumbleren. At frakoble strømmen reducerer risikoen for elektrisk stød. Der er ingen grund til at trække maskinen fra væggen. Det er bedre at forlade maskinen mod væggen, så de når toppanelet drejes opad, det har et sted at hvile imod.

Løft Top Panel

Hvis du vil rotere det øverste panel opad, skal skjulte fastholde klippene på forsiden af panelet frakobles. Dette kan gøres ved at skubbe enden af en metal spartel ind i hullet mellem toppanelet og dyer frontpanel. Skubbe på håndtaget af kniven vil tvinge toppanelet opad og frigøre det fra de skjulte fastholde klip. Gentag denne handling på begge sider af frontpanelet af tørretumbleren. Forstå frontpanelet under dens forreste kant og rotere det opad. Lean toppanelet mod væggen.

Fjern frontpanelet

Før du kan fjerne frontpanelet af tørretumbleren, skal du trække ledninger connector til parameteren dør fra hinanden. Når dette er gjort, kan du fjerne de to skruer at sikre toppen af frontpanelet. Drej toppen af frontpanelet udad en smule, så løft panelet opefter indtil faner i bunden af panelet klart slots i tørretumbler chassis. Du kan derefter fjerne panelet fra tørretumbleren.

Drum bandage

Selv med de øverste og forreste paneler fjernet, er tromlen stadig sikret tørretumbler chassis ved en bandage. Find de to ledninger på toppen af skinnen og trække dem lige ud af wire-terminaler. Plast klippet, der holder ledningerne til skinnen skal også fjernes. Dette kan gøres ved nysgerrige det med en flad skruetrækker. De fire fastholde skruer, der sikker tandbøjle til tørretumbler chassis kan nu fjernes med en møtrik driver. Drej toppen af bandage udad samtidig løfte det lige op til at fjerne det fra tørretumbleren. Tromlen kan nu løftede lige op og fjernet fra tørretumbleren.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com