American Colonial House stilarter

June 20

Tidlig amerikanske koloniale huse er kendetegnet ved fælles byggeelementer: de er rektangulære eller kvadratiske formede strukturer med hældende tage. Symmetri er et vigtigt aspekt af den American colonial house. Hoveddøren er centralt beliggende med den samme mængde af windows på begge sider. Inde i en American colonial house en central hall adskiller et tilsvarende antal værelser og den samme mængde af værelser findes på hver etage. Over tid nogle American colonial detaljer ændret, såsom placering af døren eller skorsten, men samlet set colonial strukturer bevarer nogle fremherskende funktioner.

De første amerikanske koloniale huse

Når Nybyggerne kom først til den nye verden, byggede de små strukturer for at give ly fra barske betingelser. Tidlig amerikanske koloniale huse indeholdt et værelse at sove, spise og indsamling. En stor pejs for enden af lokalet gav varme og et sted for madlavning. Den næste bølge af Nybyggerne kunne bruge mere tid på at bygge deres boliger, så de efterlignede den middelalderlige stil af de huse, de forlod i England. Når kolonisten lærte at overleve og begyndte at sprede sig blandt kolonierne, udviklet stilarter af deres huse. Således begyndte tendensen til at bygge permanente boliger med flere værelser for privatlivets fred og socialt samvær.

New England amerikanske koloniale huse

New England American colonial bestod af en central skorsten med pejse i hvert værelse. Populære New England amerikanske koloniale stilarter er Saltbox og Cape Cod. Kolonisterne lavet Saltbox konfiguration fra den enklere kvadratiske eller rektangulære colonial house. De tilføjede mere plads til den oprindelige colonial design ved at konstruere en lang skrånende tag. Cape Cod stil af American colonial house er en og en halv historier med fire værelser nedenunder og to ovenpå. Bygge hus lav aktiveret det til at modstå de stærke New England vinde.

Hollandske koloniale huse

Efter at være kommet til den nye verden nogle kolonister udvidet på den tidlige stil af American Colonial house. Hollandske bygget en ny type af American colonial house ved at indarbejde arkitektoniske ideer bragt fra deres land. De karakteristiske elementer af en hollandsk koloni er en stejl buet tag linie og skorstene placeret på begge sider af huset. Du vil finde hollandske colonials i New York City-området og i Hudson River Valley hvor hollandske afgjort.

Sydlige koloniale huse

Funktionen identifikation af en sydlige Colonial house er den to-etagers søjlegang. Mursten facader med dekorative dentil støbninger og pilastre tilføjer til det elegante udseende af den sydlige colonial. Windows ramme symmetrisk en centreret hoveddør, mens skorstenen er placeret på siden af huset.

Franske koloniale huse

Autentiske franske koloniale huse er fundet i det sydlige Louisiana og omkring Mississippi basin område. Den franske koloni omfatter høje smalle vinduer og døre sammen med Valmet eller side gavl tagene. Skodder flankerende vinduerne er både dekorativt og funktionelt.

Georgiske koloniale huse

Velhavende kolonister udviklet en grand stil med den georgiske colonial house. Græske og romerske arkitektoniske detaljer er indarbejdet i designet. Husene har køkken, formelle spisestue, stuen, bibliotek, stue og balsal. Mursten facade af den georgiske colonial er konstrueret med en gavl indgangen, paneled døren og kolonner på hver side af hoveddøren. Dobbelt hang Vinduer hold ni eller tolv ruder og ingen skodder bruges på hjemmet. Inde vrimler kroneformen, stol skinner og wainscoting.

Føderale koloniale huse

Slutningen af revolutionen bragte frihed og velstand til Amerika, som en ny kolonistil hus---den føderale colonial. En fanlight over hoveddøren og sidelights bragt fokus til indgangen, som også kan være omfattet. Tagene på de føderale colonial house er enten Valmet eller gavlen. Windows er dobbelt hang med seks ruder af glas på toppen og bunden rammen. Cirkulære, sekskantet eller ovale formet værelser er en unik design funktion. Den føderale colonial house omfatter flere skorstene i stedet for en centralt beliggende, giver plads til en stor trappe i den centrale hall.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com