American Standard levetid Tub installere forslag

December 19

American Standard levetid Tub installere forslag

Sammenlignet med traditionelle badekar installation, kræver design af American Standard karret en fuldstændig fortrolighed med producentens installationsvejledning. Hvis karret ikke er installeret korrekt, er producentens garanti ugyldig. Du skal følge retningslinjerne for netop, eller du risikerer potentielle skade til en balje. Uanset om du er leje en entreprenør eller gøre det selv, er gennemgå alle producentens oplysninger før installation tilrådeligt.

Installation Guide

Producentens installationsvejledning kan synes temmelig kompliceret for casual gør-det-selv, så sørg for at give tid nok til at forstå alle anvisninger grundigt og sørg for at du har alle nødvendige dele og tilbehør før begyndelsen. Der er 12 balje modeller omhandlet i installationsvejledningen til "Levetid". Være karret du installerer er beskrevet i vejledningen. Hver balje er forskellige og har specifikke instruktioner enestående til at balje.

Pre-installation indramning

Du skal have de nøjagtige dimensioner af karret for at ramme det område, hvor karret vil gå. Du vil vide, hvis udformningen er korrekt ved mængden plads, der er tilbage mellem væggene og karbad. Der bør kun være 1/4-inch clearance mellem gavlene og hver ende af karret, når karret er på plads. Det er også vigtigt at kanterne af karret ikke gør kontakt med væggene.

Gulvet udskæring

Afløb overløb samling på nogle amerikanske Standard levetid badekar modeller udvider under bunden af karret. Hvis du installerer en balje med denne betingelse, skal du skære sal til at rumme afløb overløb samling.

Støtte randen

Badekar rim, den udvendige kant af karret, er ikke designet til at bære nogen vægt. Sørg for, at du helt støtter den balje rand nedefra på alle omkringliggende mure. For at understøtte randen ordentligt, placere karret i holdning og markere væggen indramning under kanten af karret. Trække balje ud af position og fastgør støtte bestyrelsen til udformningen. Placer toppen af 1-ved-4 tommer fælg støtte bestyrelsen ved mærket på væggen. Når du har gennemført denne handling, vil de vægge, der omgiver badekarret have tilstrækkelig støtte til randen. Skub karret tilbage på plads og permanent installere den.

Flise perle

American Standard kræver, at du bruger en "flise perle kit," som sælges separat. Perle kit hovedsagelig fungerer som en pakning mellem kanten af karret og væggen. Det er designet til at holde vandet i at gøre kontakt med bagsiden af væg finish. Når sættet er installeret korrekt, vil det ikke være nødvendigt for dig at caulk mellem karret og bunden af væg finish.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com