Ammans skab ideer

October 22

Den korrekte brug af din Ammans forvandler det til en uvurderlig rum i dit hjem. En Ammans eller lille værelse tæt på en indgang måde, typisk tilbyder fra køkkenet, familier et sted for at fjerne deres sko. Rummet tjent sit navn fra at være et sted, hvor mudrede støvler og sko blev fjernet før ind i resten af hjemmet. Når du udformer dette værelse, huske dens formål ikke er ændret.

Locker Room

Give dit Ammans skab en sports tema ved hjælp af gym-stil garderobeskabe. Installere skabene passer til antallet medlemmer i dit hjem, eller så mange, som vil passe i området. Label hver locker med en ejer eller ejere navn. Forsikre skabene har både hylder og kroge inde til at rumme de forskellige behov for hvert familiemedlem. Male metal passer til familiær atmosfære. Prime areal først. Vælg farver til at repræsentere foretrukne sportshold eller lokale gymnasier. Brug skiftende eller forskellige farver for hver locker for en lysere, legende udseende for det skab rum. Lå plain, holdbare-grade fliser på gulvet og brug gummi gulv måtter til rengøring fødder. Brug korte træ eller metal bænke til din familie til at sidde samtidig at fjerne tøj eller sko. Placer flere kroge på indersiden af døren til at holde nogen emner, der ikke passer nemt i skabene.

Over og Under

Maksimere den lille plads i din Ammans skab ved hjælp af lagerområder på væggen og gulvet. Installere flip-top brugerdefinerede bænke rundt i hele bunden af rummet. Måle omhyggeligt for at sikre de brugerdefinerede bænke er så bred som muligt uden at begrænse bevægelse i rummet. Brug træ bænke med vinyl eller plastik pude belægninger. Vaskbart stof puder er anvendelige. Plads til den højeste person i din husstand på bænken og markere et par inches over hans hoved. Hænge matchende opbevaringsskabe på væggen fra loftet for at stedet du markeret til din højeste medlem. Maling på træ, hvis det ønskes eller forlade naturlige. Brug vaskes tæpper eller velkommen-type måtter til gulvet.

Bundet

Giv din Ammans skab maksimal nytte ved hjælp af pegboard. Hænge robust pegboard på alle vægge i rummet. Male din pegboard passer til din familie. Brug lyse og dristige farver for en aktiv familie, eller bleg eller pastel farver til en roligere eller mere alvorlige familie. Hænge store kurve ved hjælp af ankre på pegboard. Mærke en kurv for hvert familiemedlem. Sætte kurvene i en vandret eller lodret linje, eller tilfældigt efter ejerens højde. Placer store og små kroge hele pegboard for frakker, tøj, våde håndklæder og selv beskidte sokker. Justere kroge, som er nødvendig for forskellige varer. Brug almindeligt flise i rummet for gulvbelægning.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com