Amphenol 31-224 instruktioner

October 4

Amphenol 31-224 BNC klemme lug stik anvendes hovedsageligt til koaksialkabler, der overfører radiofrekvenser signaler; som analog og seriel digital grænseflademodellen videosignaler, amatør radio antenner og luftfart udstyr. BNC stik består af en plast, dielektrisk ydre dirigent, der har to sammenhængende ender. Hunkønsenden af Amphenol 31-224 BNC-stik har to bajonet-lignende lugs, der passer ind i den rillede kanal af den mandlige ende af stikket og snap på plads.

Instruktioner

•Sæt slutningen af koaksialkabel til bidetang. Sørge for at gøre så ren og lige med et snit som du kan. Indsæt det koaksiale kabel i den klemme møtrik, skive og klemme pakning forsamling. Skub forsamlingen ned på kablet og væk fra slutningen du bare skære.

•Strip off 0.375 tommer af den ydre isolerende jakke af kablet. Slap af wire fletning og ordne ledningerne. Krænge af 0.172 tomme af isolering indvendig wire dirigenter. Tryk på ned den rettede udrullet flettet tråd, så det danner en kegle rundt de indvendige wire dirigenter. Flytte fletning klemmen frem over en fletning, så bagsiden af klemmen hviler stramt op ved siden af det kabel isolering jakke.

•Klippe off den udsatte udrullet fletning wire stikker ud af klemmen. Sørg for at skære det, så der ikke er nogen udrullet fletning ledninger stikke ud efter skulder del af fletning klemme. Flytte den BNC bøsning på forsiden af fletning klemmen.

•Plug i loddekolbe. Når det er varmt, placere den lodning ledning til spidsen af jern. Når en lille mængde af wiren er smeltet på spidsen, Kør det over ende af det koaksialkabel center dirigent ledning til tin det.

•Installer bageste isolatoren på forsamlingen, bøje stikket ledninger ud af den måde, hvis det er nødvendigt, at få det isolatoren over dem. Lodde sammen alle wire og metal kontaktpunkter.

•Sæt den forreste isolator på wiren kontakter og skubbe det fast tilbage mod wire kontaktpersoner skuldre. Indsæt forsamlingen i kroppen af BNC-stik. Placer forsamlingen på en måde, der sæder kanten af fletning klemme i V-groove klemme pakning. Drej BNC stik møtrik med fingrene for at stramme forsamlingen og sikre det sammen, tager sig ikke til at flytte eller dreje stik kroppen som du gør det.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke føler dig tryg lodning BNC-stik til at sætte det sammen, er der crimpning type BNC-stik til rådighed.
  • Vær forsigtig ved brug af en loddekolbe, da det kan brænde huden og møbler overflader.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com