Anatomi af en Snapper plæneklipper

January 4

Grundlagt som sydlige så værker i 1894, er Snapper Incorporated en af de ældste eksisterende græsplæne vedligeholdelse producenter i USA. I øjeblikket, Snapper producerer fire typer af Græsslåmaskiner: skubbe plæneklippere, slåmaskiner, græsplæne traktorer og zero-turn plæneklippere. Snapper plæneklipper typer har forskellige specs med hensyn til størrelse, fordrivelse og kilde til magt. Alle Snapper modeller har dog selskabets ikoniske rød maling på slåmaskiner udendørsbrug.

Push plæneklipper

En push plæneklipperen er den eneste Snapper model, der ikke er designet til ridning. Alle Snapper skubbe slåmaskiner funktion barer for håndtering og en løftestang for selvstændige fremdrift. De største modeller af Snapper push slåmaskiner med hensyn til opskæring bredder er SPX og SE serien; begge serier har 22-tommer skære bredder. Snapper Hi-Vac push plæneklipperen suger blade og stikker under slåning processen, hvilket resulterer i en renere værftet. Snapper push slåmaskiner har 14-gauge stål plæneklipperen dæk. Andre Snapper push slåmaskiner er NXT serien og Ninja serien.

Græsplæne traktorer

Græsplæne traktorer er den største af Snapper plæneklipper modeller. Længden af Snappers største græsplæne traktorer, såsom LT125 og LT130 AWS serie, svinger mellem 70-71 inches, mens bredden af disse traktorer er mellem 52-57 inches. Akselafstand LT130 AWS og LT125 græsplæne traktorer er 48 til 50 inches, henholdsvis. En LT125 plæneklipper dæk tilbyder en klippebredde på 42-46 tommer, mens LT130 AWS har en klippebredde på 46-tommer. Alle Snappers græsplæne traktorer har cirkulære rat, og deres motorer er på forsiden af traktorer. Andre Snapper græsplæne traktor modeller er NXT og SPX-serien.

Rider plæneklipper

En ridning plæneklipperen er den mindste af Snapper er ridning plæneklipper modeller. RE Riders' modeller har skæring bredder spænder mellem 28 til 33 inches, mens den gennemsnitlige længde af RE ryttere er 64 tommer. Ridning slåmaskiner er elektriske, i modsætning til plænen traktorer, som er afhængige af benzin til magten. Også, en Snapper ridning plæneklipper motor er placeret under førersædet. Ridning slåmaskiner har rektangulære-formede steering hjul. Akselafstand bredde RE Riders' Græsslåmaskiner er 46 tommer. RE 200 plæneklipperen er mindre end modeller i Snapper RE ryttere serien; klippebredde for RE 200 slåmaskiner er 30 inches.

Zero-Turn plæneklipper

Zero-turn-radius plæneklippere. eller zero-turn plæneklippere, har et sving radius af nul inches, hvilket betyder at det kan Drej uden at flytte fra sin aktuelle spot. Dette er forskelligt fra ridning slåmaskiner eller græsplæne traktorer, som kræver bredere vende radius til drejning. Zero-turn plæneklipper ryttere navigere maskinen ved hjælp af højre eller venstre håndtag i stedet for en steering hjul. Mens de fleste Snapper zero turn plæneklippere er mindre end græsplæne traktorer, er 285Z zero-turn den største Snapper plæneklipper i øjeblikket fremstilles. 285Z har en klippebredde på 52 tommer og en længde på 75 inches. Motorer af Snapper zero turn plæneklippere er nedenunder førersædet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com