Anbefalede BTUs for klimaanlæg

October 19

Anbefalede BTUs for klimaanlæg

Hvert værelse har forskellige krav til aircondition. Størrelse, mængden af sollys, kvaliteten af isolering og apparater installeret i det hele kan påvirke antallet af britiske termiske enheder (BTUs), det tager at køle det. Vide noget om BTUs og hvordan de påvirker afkøling af dit hjem er vigtigt hvis du køber en ny klimaanlægget.

Britisk termisk enheder

Britisk termisk enhed er en standard for måling anvendes til at vurdere mulighederne i klimaanlæg, ovne og andre apparater. En enkelt BTU er mængden af energi, det tager for at hæve temperaturen af et pund af vand ved maksimal tæthed af 1 grad Fahrenheit — omkring 1,055 joule. De fleste klimaanlæg har en kapacitet på flere tusinde BTUs.

Konsekvenser af forkert BTU Ratings

Installation af et klimaanlæg for den rigtige effekt er bydende nødvendigt. En svag klimaanlægget vil køre hele tiden uden at sænke temperaturen til den ønskede mængde. Et klimaanlæg, der er alt for kraftig vil køre i korte perioder, hurtigt afkøle luften og slukke. Fordi det tager tid for klimaanlæg til dehumidify luft, men ender du følelse klam og ubehageligt.

BTUs per område

Et værelse, der er mellem 100 og 150 kvadratfod kræver cirka 5.000 BTUs korrekt køle det. En lidt større værelse af 150 til 250 kvadratfod behov 6.000 BTUs, med den nødvendige energi går op omkring 1.000 BTUs per 50 ekstra kvadratfod derfra. Det nøjagtige antal behov kan variere afhængigt af forskellige betingelser.

Svingende variabler

Sollys påvirker aircondition betydeligt. En god skyggefuld plads kræver kun 90 procent af standardantallet af BTUs for sin størrelse, mens et værelse i direkte sollys har brug for 10 procent mere. Hvis tre eller flere personer optager plads på en regelmæssig basis, skal du tilføje 600 BTUs per person og 4.000 flere, hvis din air conditioner er placeret i et køkken.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com