Anbefalede Fastener til James Hardie Shake

November 10

Anbefalede Fastener til James Hardie Shake

James Hardie gungre er en stil af hus sidespor, der beskytter integriteten af et hjems struktur og giver det en landdistrikter eller sommerhus-lignende æstetik. Brug den rigtige fastener til fastgørelse af James Hardie er shake kritisk da fastenerne vil blive udsat for udendørs elementer. Ideel fasteners vil have en høj korrosionsbestandighed.

Anbefalede skruer

James Hardie ryste kræver fasteners lavet af korrosionsbestandige materialer såsom galvaniseret stål eller rustfrit stål. Fastenere af elektro-galvaniseret stål er billigere end galvaniseret eller rustfrit stål og er acceptabelt for fastgørelse sidespor, men er tilbøjelige til tidlig korrosion. James Hardie anbefaler brug af varmt-galvaniseret skruer til de fleste scenarier. Firmaet anbefaler imidlertid rustfrit stål skruer for boliger beliggende tæt på en stor mængde vand, en sø eller havet, eller i miljøer med hyppige høj luftfugtighed.

Pneumatisk fastgørelse

Skruer til James Hardie shake kan enten være hånd naglet eller naglet ved hjælp af en pneumatisk værktøj. Fastgørelse shake med en pneumatisk værktøj er stærkt anbefales af mange grunde. Ved hjælp af en pneumatisk værktøj gør det lettere at sikre hver enkelt fastener er drevet i samme dybde. Vigtigere er, gør ved hjælp af en pneumatisk værktøj det enklere at indstille fastener flush med bestyrelsen uden over kørsel. Over køre en fastener reducerer sin styrke og skaber en bule i det sidespor, som ser uprofessionel.

Fasteneren krav

Skruer til ryste sidespor bør være 1 1/2 eller 1 1/4 inches lang, afhængigt af tykkelsen af ryste helvedesild. Drive en fastener vinkelret på sidespor. Konsultere rapporten gældende kode overholdelse for dit hjem for at finde korrekt fastener afstand i forhold til vinden belastninger. Denne betænkning er let tilgængelige fra entreprenøren ansvarlig for opbygning af dit hjem. Rapporten vil også anbefale specifikke fastener type kræves for din klima hvis din usikker om luftfugtighed og andre miljømæssige faktorer der bidrager til korrosion fasteners.

Fasteners typer

Undgå fasteners lavet af aluminium, hæfteklammer eller klippet hoved negle. Aluminium fasteners er tilbøjelige til hurtig korrosion, som væsentligt svække hold. Hæfteklammer og klippede hoved negle er ikke tilstrækkelig fastener typer til at holde ryste sidespor sikkert. Det er bedst at bruge enten lige sidespor negle eller spiral sidespor negle. Lige sidespor negle vil give en anstændig hold, og er hurtig at installere. Spiral sidespor negle vil give de stærkeste hold, men er langsommere til at installere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com