Anbefalede græs til Central Florida

May 1

Anbefalede græs til Central Florida

Sandede jordbund, Varme vintre og varme, regnfulde somre kendetegner betingelser centrale Floridian grundejere skal overveje, når du vælger en turf grass arter. Vinterens frostvejr opstår i Central Florida, der defineres almindeligvis som området syd for Ocala streg mellem Tampa og Vero Beach. Hver græs type bærer fordele og ulemper. Matche de flerårige varm-sæson græs arter med din æstetiske forventninger, budget og ønske om vedligeholdelse året rundt.

St. Augustine græs

St. Augustine græs producerer en hurtigt voksende, grove-teksturerede græsplæne til Central Florida haver. Det har brug for mindst seks timers direkte sollys og en jævnt fugtig jord at dyrke sit bedste. Chinch bugs er fortsat den vigtigste skadedyr bekymring om St. Augustine græsplæner, og overwatering og overdreven anvendelse af kvælstofgødning fører til mange sygdomme. "Floratam" er fortsat den udbredte sort af St. Augustine græs, men det er blandt de mest grove i tekstur. "Palmetto" er finere teksturerede og tættere, tåle skygge og tørke bedre end Floratam. "Delmar" og "Sevilla" er også fine-teksturerede kultivarer.

Centipede græs

Centipede græs er langsomt voksende, fine-teksturerede og meget lavtvoksende. Det er den mest almindelige græs græs anvendes i nordlige Florida, men det er også godt i Central Florida sure sandy og lerjord jord. Nematoder i sandjord er en stor begrænsning med denne græs arter, og thatch hober sig op, hvis plænen klippes. Sammenlignet med andre turf græs, behov centipede græs for mindre frugtbarhed og vanding at vokse godt. Sort "TifBlair" er bedst på tværs af alle dele af Central Florida.

Bahia græs

Bahia græs er en af de få turf græsser, der kan være billigt startet af såsæd i Central Florida. Det har brug for en sur jord; ellers det tendens til at vende gul-grøn og har brug for en masse flere befrugtning. Fine-teksturerede blade og åben vækst af bahia græs kan føre til en have fuld af ukrudt, hvis forkert lykkedes. Muldvarp fårekyllinger er en vigtigste skadedyr bekymring. Hvis du mangler kunstvanding eller ikke ønsker at bruge ressourcer vanding, er bahia græsset den bedste græs for dig. I frostklare vejr eller ekstrem tørke, græsplænen midlertidigt vender tan, men grønne op engang betingelser forbedre.

Bermuda græs

Ubesmittede græsplæner lavet af Bermuda græs ser blandt de bedst bevarede og attraktive værfter i Central Florida. Bermuda græs er en høj vedligeholdelse græs græs, kræver masser af vand, hyppig slåning med en reel plæneklipper, ordentlig befrugtning og masser af pesticider til at se sit bedste. Vælge resistente og mere tætbefolkede voksende sorter som "Tifway," "Tifgreen," "Tifway II" og "FloraTex." Opbygning af strå og jord nematoder tilføje at en Bermuda græs græsplæne vedligeholdelse ansvar. Dette grønsvær vakler også hurtigt med nogen antydning af skygge.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com