Anbefalede gulve for et maleri studie

June 28

Anbefalede gulve for et maleri studie

Uanset hvilket medie du arbejder eller hvor omhyggelig du er, maleri er et naturligt rodet aktivitet, der indebærer en række stoffer og værktøjer. For eksempel, kunne ved et uheld skubbet din arbejdsstation sende pensler rullende på gulvet-- og en maling, der var på dem vinde deroppe så godt. Du kan vælge et gulv for dit studie, der gør oprydning og vedligeholdelse lettere. Den bedste form for gulvbelægning for dig afhænger af dine særlige behov og budget samt dine foretrukne maleri medium.

Flise

For en studio gulv har fliser nogle betydelige fordele. Flise typisk er hårdt og slidstærkt, og modstår en masse skade, både fysiske og kemiske. Hvis du spilder vand, maling eller andre stoffer, vil ikke det absorbere ind i flise, som gør oprydning let. Selvom malingen tørrer på flise, kan du skrabe det ud med en barberkniv. Jo hårdere, glattere og mere grundigt forseglet, eller glaserede fliser, jo bedre. Tile har to store ulemper, selv om. Injektionsmørtel kan være farvet, så det er vigtigt at sikre injektionsmørtel er lukket godt, og du vedligeholder dette segl. Fliser kan være koldt og glat, som kan skabe problemer, hvis du kan lide at stå mens du maler. Det er muligt at installere gulvvarme under fliser, som kan gøre det mere behageligt. Kan du overveje at bruge en epoxy injektionsmørtel til bedre håndtere farvning.

Beton

Beton er et andet meget holdbar løsning og byder på mange af de samme fordele som flise som oprydning går. Det er ikke helt så attraktivt, men der er mange måder at forbedre udseendet af beton gennem pletter og farvestoffer. Beton skal forsegles godt for bedste vandmodstand, ligesom injektionsmørtel på flise. Polyurethan og epoxy fangere er særligt velegnede, med polyurethaner tilbyder god kemisk bestandighed. Som flise, beton kan være svært at stå på i længere tid, hvis du kan lide at stå, som beton er hård og kold. Du kan også bruge gulvvarme under beton til at gøre det varmere og mere behageligt.

Vinyl

Vinyl er ikke så holdbare som fliser eller beton, men det har nogle fordele for dit studie. Det er billigere og nemmere at installere end flise, hvilket gør det en mere gør det selv-venligt materiale. Det er meget mere behageligt at stå på end enten fliser eller beton. Det er vand resistent, gør det til et tiltalende valg for akvarel maleri i særdeleshed, men Akryl maleri så godt. Det er også modstandsdygtige over for opløsningsmidler som terpentin, hvilket er vigtigt, hvis du arbejder i olier. Det er ikke meget modstandsdygtig over for skrabning eller nedskæringer, så du kan skrabe off tørrede maling. Sheet vinyl og vinyl fliser er tilgængelige, men sheet vinyl er bedst for dit studie, da det mangler huller, der kan gøre det muligt for vandet at sive igennem.

Linoleum

Linoleum er et gulv med flere fordele til dig som maler. Det er vandtæt, som vinyl, hvilket gør oprydning let. Det er også kompatibel med vinyl i pris. I modsætning til vinyl, selv, er den farve, du ser med linoleum ikke en belægning. Linoleum ser det samme hele vejen igennem materialet. Det betyder, hvis du skal skrabe op maling eller hvis du ved et uheld taber noget skarpt, nogen resulterende ridser er vanskeligt at se, da den underliggende farve er den samme som øverst. Som vinyl er det temmelig opløsningsmidlet resistente, hvilket betyder, at spilde terpentin ikke vil forårsage for meget skade. Som en ekstra bonus er dette en bæredygtig og miljøvenlig gulvbelægning valg.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com