Anbefalede køleskab & fryser temperaturindstillinger

April 19

Anbefalede køleskab & fryser temperaturindstillinger

Mens temperaturstyring varierer fra producent til producent, køleskab og fryser rum, der alle har én ting til fælles: de optimale temperaturer ved hvilken mad bør opbevares. Køleskabe bør holde fødevarer på 38-40 grader F, og frysere bør holde fødevarer på 0-2 grader F. Køleskab er indstillet for lavt bruger mere energi og kan fryse friske fødevarer, ødelægger elementernes smag, konsistens og levedygtighed. Hvis temperaturen er for høj, smag og ernæringsmæssige værdi af fødevarer reduceres og nogle fødevarer kan udvikle skadelige mikroorganismer. Frosne fødevarer kan også forværres hurtigere, når temperaturen er for høj.

Apparatet termometre

Alder af dit køleskab, sammen med sæsonmæssige klimavariationer, kan have indflydelse på apparatets effektivitet. Den bedste måde at sikre, at dit køleskab og fryser holder deres respektive rum koldt nok er med en appliance termometer. Apparatet termometre er generelt billige og enkle at bruge. De fleste har et klip for at fastgøre dem til et rack eller tilbageholdelse bar eller komme med står for markedsføring på hylderne. Termometre er almindeligt tilgængelige på almindelige handelsvarer, specialbutikker og dagligvare butikker og kan bruges i enten køleskabet eller fryseren. Placere et termometer i kølerummet og en anden i fryserum.

Kontrol temperatur

Placer termometeret i et glas vand, og sæt den på en hylde i kølerummet, før du går i seng eller forlader for at arbejde så køleskabet vil forblive uåbnet i flere timer. Tjek temperaturen, så snart du åbner køleskabsdøren. Temperaturen skal være mellem 38 og 40 grader F, men kan være så lav som 34 grader F uden at være i fare for indefrysning dine friske fødevarer. At kontrollere fryserum, placere termometer mellem allerede frosne varer, som poser af grøntsager, og overlade det i flere timer. Tjek temperaturen, så snart du åbner fryser Diskskuffens dør. Temperaturen bør ikke være højere end 5 grader F.

Justere temperaturer

Den bedste metode til at justere kontrolelementerne korrekt er at konsultere din instruktionsbog for de relevante indstillinger. Hvis dit apparat temperaturer er kun ud af et par grader, og du ikke har en manual, justere kontrolelementerne til lidt højere eller lavere niveauer. Vent 24 timer for apparatet at fuldføre tilpasningen, og test temperaturniveauer endnu en gang ved hjælp af de metoder, der er beskrevet ovenfor.

Fejlfinding

Den måde mad er opbevares i køleskab og fryser rum kan påvirke den apparat effektivitet. Hvis du finde forskellige områder af kabinen for varmt, se hvis luft ventilationsaabninger inde i rummet er blokeret. Omarrangere elementer som nødvendigt for at sikre frie strøm af luften inde i køleskabet. Tjekke fryser ventilationskanaler også. Hvis frost har bygget i fryseren, afrim segment ifølge producentens anvisninger og retest temperaturen efter 24 timer. Placere varm mad i køleskab vil ikke kun øge den indvendige temperatur betydeligt men vil gøre dit apparat arbejde hårdere. Frost i fryseren rum kan tvinge koldere luft ind i køleskabet, så det koldere end den burde være. Opdele store emner i mindre beholdere til at hjælpe med at opretholde god luftcirkulation.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com