Anbefalede mængder af Attic isolering

August 29

Et hjem varmetab eller flytning af opvarmet luft til koldere områder i hjemmet, kan bekæmpes ved isolering af vægge, gennemsøgning mellemrum og kviste. Anbefalede isolering niveauer varierer efter temperatur zone på tværs af USA.

R-værdier

R-værdier er en måling af termisk bestandighed, eller et materiales evne til at forpurre bevægelse af varm luft til koldere rum. Isoleringsmaterialer er klassificeret med R-værdier til at hjælpe forbrugerne og installatører beslutte hvilke materiale at bruge, og hvor meget af det er nødvendigt.

Anbefalede R-værdier

Energy Star har etableret anbefalede R-værdier for kviste baseret på placering, eller zone. Meget af landet--fra Pennsylvania, Ohio, Nebraska, Nevada og nordover--er i zoner 5 til 8. Uisoleret kviste i disse zoner bør tilføje isolering rangerede fra R49 til R60. Hvis 3 til 4 inches af isolering er allerede på plads, bør R38 til R49 tilføjes.

Materialer til rådighed

De to mest almindelige former for isoleringsmateriale til lofter batting, som leveres i ruller og er spredt ud som et tæppe, og fyld, som kommer i poser og er blæst ind i kviste eller smidt ud i hånden.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com