Anbefales hjem varmesystemer til det nordøstlige USA

September 25

Anbefales hjem varmesystemer til det nordøstlige USA

Hvis du bor i det nordøstlige USA, kan skifte til den billigste varmesystem spare dig for en masse penge. Vinter opvarmning omkostninger i dette område varierer meget afhængigt af udgifter til varmeanlægget og omkostningerne til brændstof. Nogle mennesker er villige til at betale mere, hvis den varme løsning er miljøvenlige. Hvilke varmesystem anbefales til dit hjem, afhænger af mange faktorer.

Naturgas

Opvarmning med naturgas er langt den billigste løsning for nye boliger i det nordøstlige USA Ovnen omkostningerne er sammenlignelige, men fra og med 2012, vil du betale mindre end halvdelen for naturgas i forhold til olie. Denne omkostningsfordel gør naturgas varme attraktive for ældre huse med olie ovne. Når oliefyr har at blive erstattet, giver det mening at skifte til naturgas. Selv når du ikke behøver en ny ovn, hvis dine varmeudgifter er høj, fordi du bor i en kold del af den nordøstlige del, kan erstatte dit varmesystem med en højeffektiv gas ovn spare dig penge på længere sigt.

Olie

Nogle områder ikke har naturlige gas tilgængelige og er nødt til at bruge andre kilder til varme. Olie er den anbefalede alternativ fra brændstof-omkostninger, hvis elpriserne er høje. Propan er et andet alternativ. Det brænder mere rent end olie, men koster ca det samme. For at skære på brændstofomkostninger, kan du supplere olie varme med en træ-brændende komfur eller propan pejs der leverer varmen direkte til din stue.

Elektrisk

El priser varierer meget, og elvarme installationsomkostninger gøre det så godt. En central elektriske tvunget luft ovnen har en omkostning svarende til en olie eller gas ovn, men El kan være billigere end olie, afhængigt af lokale priser. Installation af baseboard varmeapparater er billigere end en central ovn, så længe du ikke behøver at ændre din elektricitet panel fordi elvarme har brug for mere magt. El-varme kan være den anbefalede alternativ til olie til dit hjem, men du skal tjekke med din utility selskab om, hvor meget elektricitet vil koste.

Varmepumpe

En varmepumpe er billigere at betjene end et gasfyr, men det er langt dyrere at installere. Du kan muligvis retfærdiggøre de ekstra omkostninger fordi varmepumpen er mere miljøvenlige, og fordi det leverer aircondition samt opvarmning. Vintertemperaturer i det nordøstlige USA er undertiden for koldt til en varmepumpe, og disse systemer har brug for backup varme i kolde perioder, normalt med elvarme spoler i pumpen, eller med et andet system til at opvarme. Ground-source varmepumper, som pumpe varme op af jorden gennem brønde eller sløjfer af nedgravede rør, behøver backup varme, men er endnu dyrere at installere.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com