Anbefalet træ til spær

January 26

Anbefalet træ til spær

Typen af træ du bruger for skæring spær påvirker integriteten af din hele tag. Når picking ud et træ, skal du fremmest overveje styrken af træ, da det er ansat i de langvarige spænder, der løber fra toppen af muren til ridge af taget. Tørvægt af træ og udseendet af spær spille en lige så vigtig rolle hvis bygning planer opfordring til en eksponerede katedral loftet.

Douglas Fir

Ovntørret Douglas Gran træ præsenterer nummer et valg for at opbygge et spær-stylet tag i en træ ramme hus. Dette træ vokser uhyre i Pacific Northwest. Da det er let høstet i betydelige mængder, er prisen rimelig. Træ passerer lethed og trækstyrke tester med flyvende farver. Doug fir planker er heller ikke alt for knudrede, så skære sammensatte vinkler er forholdsvis let. For at forlade det udsat, blot tilføje en plet eller lak til denne nåletræ til at afsløre en for det meste klare korn med en lidt rød nuance.

Andre træsorter

Andre nåletræ som hemlock (østlige og vestlige), Gran, vestlige firs eller Ponderosa pine bruges i nogle situationer, tagdækning til at skabe en robust, slidstærk og let tag. Disse typer af woods virker for Valmet tag eller ved beregningen af kviste. Men jo længere tid span, jo stærkere træ skal være. Lang spænder kalder normalt for Douglas fir. I virkeligheden, for mange bygning planer arkitekten eller hus designer vil fastsætte på blueprint, at Douglas fir anvendes i byggeriet.

Andre graner

Douglas fir tilhører slægten Pseudotsuga, hvilket betyder "falsk hemlock." Mange rigtigt graner vokse i Mountain West og gøre for fremragende indramning materialer. Disse træer er klassificeret i familien Abies og omfatter de kommercielt værdifulde arter af ædle fir, Californien røde fir og grand fir. Men disse træer har en mere begrænset rækkevidde, en langsommere vækst og lidt mindre gunstige styrke ratings.

Eg spær

I fortiden, blev mange store gamle bygninger bygget med egetræ bjælker og spær. Eg konstruktion er stadig muligt i dag, især med en stolpe og bjælke stil konstruktion. Prisen på egetræ tømmer kan være uoverkommeligt høj, afhængigt af dit budget. Samt, skal kun besætninger oplevet i brugen af tunge indramning medlemmer placere eg tag spær.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com