Anbefalet trægulve til vinterhave

April 21

Ved udfyldelse af en vinterhave, vælge et gulv er en af de mest vigtige detaljer. Som med indendørs rum, låner hårdttræ gulvbelægning en varme sol værelser der er uovertruffen af andre muligheder. Boligejere, der skal have trægulv i deres vinterhave bør vide, at det kommer til en pris, men--mere end udgifterne til materialer og installation.

Massive trægulve

Eg, kendt for sin styrke som en hårdttræ gulv, er et godt valg for en vinterhave. Lys finish, som auburn, er de bedste i dette miljø til at nyde den naturlige omgivelser. De lyse farver af alpine aske også tillade udendørs at trænge ind på et værelse uden overvældende plads med sin finish. Over tid er solid hårdttræ modtagelige for solens stråler, får det til at falme. Boligejere kan ønsker at beskytte det med tæpper eller eventuelt vindue nuancer i solrige dele af dagen.

Udviklet trægulve

Nogle fabrikanter producerer manipuleret trægulve, fremstillet af kernetræ nedskæringer af visse træsorter som hvid eg, rød, kirsebær og aske. Fordelen ved manipuleret Gulvbelægning er, at disse finerer modstå sæsonbestemte ændringer, en vigtig overvejelse ved valg af gulve til vinterhave.

Akryl imprægneret manipuleret hårdttræ

Endnu mere holdbare end standard manipuleret hårdttræ, akryl imprægnerede manipuleret hårdttræ injiceres med en plastik akryl løsning, hvilket gør det op til 300 procent bule resistente og hårdere end naturligt træ. Det også risici buckling og ekspansion og er tilgængelig i en bred vifte af farver.

Træ-lignende alternativer

Udseendet af træ uden bekymring for fremtidige fading fra sollys, at gå med laminat. Laminat er lavet af komprimeret lag af Fiberplade, melamin harpiks og papir, ikke træ. Laminat kommer med en lang liste af proffer herunder modstandsdygtig overfor ridser, smudsafvisende evne og samlede nem vedligeholdelse.

Med sin eksotiske udseende og styrke er bambus, som er afledt af en græs, en trægulve alternativ for havestuer, der ganske ligner træ. Cork er en anden gulvbelægning alternativ, som giver en træ-lignende, naturlige udseende. Korkgulve er lavet af jorden barken af kork egetræer. Når jorden, er det bagt i en ovn og derefter lavet til fliser.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com