Andet bord serviet folder

March 17

Andet bord serviet folder

Tabel serviet folder vise servietter på et spisebord. Nogle folder, såsom en rulle eller pose, kan holde bestik, og andre er rent dekorative, såsom en rektangulær eller pyramide fold.

Rektangulære

Dette er den mest grundlæggende af serviet folder. Servietter sælges og gemt foldet på denne måde, og det er let at udføre.

Pyramide Fold

Denne fold skaber en pyramide-formet serviet, der vil stå på egne midt på en plade. Det bruges i både formelle og uformelle borddækning.

Pose

Denne fold skaber en pose til at holde bestik eller spisepinde. Det er bedst bruges til uformelle måltider, da det kun holder et maksimum af tre redskaber.

Roll

Denne fold skaber en tube og er ofte pyntet med en servietring. Redskaber kan placeres indeni, som holder dem rene og indeholdt før måltiderne.

Overvejelser

Servietten foldes er lettere at udføre på stof servietter end papirservietter. Papirservietter tendens til at være mindre og rip nemt.

Tips

Stivelse og jern stof servietter eller fjerne dem fra tørretumbleren når de er stadig lidt fugtigt og fold dem på én gang. Foldning vil være nemmere, med slutresultatet sprød og fri for rynker.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com