Andre anvendelser for hårdttræ gulvbelægning

October 25

Andre anvendelser for hårdttræ gulvbelægning

Hårdttræ Gulvbelægning er en hård og alsidigt materiale, som egner sig til mange applikationer ud over dens påtænkte anvendelse. For år, har hobbyfolk og boligejere brugt træ rester fra gulvbelægning indlægger nemlig forskellige projekter rundt omkring i huset. Fordi du kan arbejde det ind så mange former og farver, er trægulve egnet til en lang række anvendelser.

Vægge

De fleste mennesker tænke aldrig på gulvet som en mulighed for vægge, men det kan arbejde godt med korrekt installation teknikker. For 3/4-inch stavs gulve, skal du bruge en 1/2-tommer krydsfiner base forankret gennem wallboard og i stud ramme. Du kan installere manipuleret, laminat og tynde solid gulv direkte på wallboard, men du skal sørge for periodisk søm det gennem drywall og ind i en stud til forstærkning. Der findes mange farver og arter, og du kan installere træ i et mønster efter eget valg eller diagonalt.

Bordplader og barer

Mange mennesker vælger at bruge trægulve til bordplader og barer på grund af dens iboende styrke og holdbarhed. Kombineret med flere lag af finish, som tungen olie eller en meget hård epoxy, kan træ give en ideel overflade, der forhindrer denting og fugt indtrængen. Den bedste type af træ til dette program er solid hårdttræ, fordi manipuleret produkter er tyndere og ikke helt så stærk.

Arbejdsborde

Måske bør din første projekt med hårdttræ gulvbelægning være at skabe en workbench til dine andre projekter. Starter ud ved at gøre en ramme ud af 2 x 4 brædder, og så fremstiller en top og reoler ud af krydsfiner. Endelig installere din hårdttræ gulvbelægning på den øverste flade del. Dette skaber en hård arbejdsflade, der kan du selv søm ind som nødvendigt ved opbygning af andre ting.

Stanseblokke

Skære blokke kan være den mest almindelige sideprojekt ved hjælp af hårdttræ gulvbelægning. Gør en skæring blok er en simpel proces og kræver kun en minimal mængde af værktøjer. Du skal blot vælge størrelsen på blokken, du ønsker at gøre, og derefter klippe og lime alle materialerne sammen. For større blokke, kan det være nødvendigt at nagle det til et lille stykke krydsfiner for ekstra styrke. Du skal derefter sand den glat og anvende mineralsk olie.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com