Andre måder at bruge Baby kofangere

January 23

Andre måder at bruge Baby kofangere

En baby kofanger er en blød, polstret beskyttende lag, der passer omkring krybbe til pude baby fra hårde krybbe lameller. De kan variere fra det simpelthen funktionelle til den adorably dekorative, i et mønster, der passer til dit barns værelse. Hvis du investerer i en baby kofanger lavet af smukke mønstre og søde dekorationer, er der mange måder, du kan bruge det, selv hvis din baby har overskygget hans krybbe.

Vægtæppe

Sætte en baby kofanger til at bruge som en klog vægtæppe. Hvis du købte en matchende krybbe sæt, har du formentlig stadig ark, en ble stabler, quilt og krybbe nederdel. Krybbe nederdel kan ofte passer rundt om sengen og dynen og ble stabler er stadig i brug, så hængende kofangeren højt på væggen som en semi-grænsen fuldender udseendet af rummet.

Vælg en mur, der er i nærheden af samme længde som kofangeren når det er fuldt spredt ud, så det ser classy i stedet for fjollet. Hvis der er en lille smule ekstra rum på begge sider af kofangeren, udfylde det med to små koordinerende vægtæpper. For eksempel, hvis din kofanger er akvarium-tema, købe med en blå baggrund og havets dyr rundt omkring, to fisk billeder og hænge en på hver side af kofangeren.

Seng grænse

Ligesom kofangeren omgivet din datter når hun sov i sin vugge, kan det tjene et formål omkring sider af sin seng. Hvis dit barns seng er placeret i hjørnet af hendes værelse, hænge kofangeren af foring op i bunden med toppen af hans madras og montering det stramt omkring de to sider af sengen mod væggen. Dette kan se sød og matche farverne på dit barns værelse, samt give en følelse af komfort og fortrolighed, som hun gør flytningen til en stor seng.

Dekorative puder

Bruge baby kofanger som en måde at dekorere dit barns nye seng, især hvis du stadig bruger den quilt, der matcher. Skær kofangeren i sektioner så bred som puder. Sy siderne ved hjælp af en nål og tråd og placere dem af lederen af dit barns seng.

Legetøj og udstoppede dyr hængekøje

En anden måde at holde legetøj og tøjdyr pæn er at skabe en hængekøje fra din gamle kofanger og hæng den fra loftet. Klip to stykker af stærke reb, hver omkring 4 fod lang, og loop dem, således at hver danner en 2-fods-lang sløjfe. Sy bunden af hver løkke (den åbne ende) på hver side af kofangeren. Knytte to kroge til dit loft, omkring 18 inches fra hinanden, og loop reb omkring kroge. Hvis du gerne kofanger til at hænge lavere, skære reb stykker længere.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com