Angive en ny dør i et gammelt hus

October 6

Gamle huse har masser af karakter, men de lader undertiden meget tilbage at ønske, når det kommer til isolering og heat bevarelse. Udskiftning utætte og utætte gamle døre og vinduer med nyere kan hjælpe med at holde dit gamle hus varmere. Montere en firkantet ny dør i en muligvis mindre-end-square gamle døråbning kan være mere udfordrende end arbejder med nybyggeri. Altid tage omhyggelige målinger og tjekke dem to gange før du skære noget.

Instruktioner

•Fjern den gamle dør og dørtærsklen fra den placering, hvor du lægger den nye dør. Køre en bajonetsav langs kanten af den gamle dørtærsklen, mellem det og de uslebne åbning, at klippe negle, der holder det på plads. Trække den hele forsamling af uslebne åbning.

•Rengør op indersiden ansigt af uslebne åbning ved at trække ud gamle søm og skruer og fjerne enhver bits af gips eller andet materiale.

•Sæt nye døren og dørtærsklen til den gamle ru åbning. Sikre den nye dørtærsklen med cedertræ shims. Placere et par af shims mellem den ydre overflade af dørtærsklen og indersiden af den ru åbning, skubbe en shim i fra indersiden af huset og en shim i fra ydersiden af huset, således at de overlapper hinanden. Tryk dem sammen, indtil de er stramme. Gøre dette med tre eller fire par af shims på hver side og to par af shims oven på dørtærsklen.

•Kontrollér niveau af dørtærsklen ved at holde en fire-fods niveau mod dens indvendige ansigt. Justere niveauet ved at løsne shims på den ene side af døren og stramme dem på den anden. Når dørtærsklen er niveau og plumb, sikre det ved at køre søm gennem indersiden ansigt af dørtærsklen, gennem par af shims og i ansigtet af den ru åbning.

•Trim shims så de flugter med kanterne af dørtærsklen scoring dem med en skarp hobbykniv og snapper dem ud.

•Insulate omkring dørtærsklen ved at udfylde kløften mellem det og uslebne åbning med low-expansion spray skumisolering.

•Applicer finish trim til indvendige og udvendige ansigter af dørtærsklen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com