Angreb af myrer i en træstub

August 13

Angreb af myrer i en træstub

Disse myrer du finde sværmer døde træstubbe er ikke bare nogen myrer---de er carpenter myrer. Større i størrelse end almindelige sorte myrer, spænder fra ¼ til ½ tomme, disse skadedyr tage over områder, der er lavet af træ til at oprette reder. Selv om almindeligt menes at forbruge træ, lever disse skadedyr faktisk af slik og andre insekter.

Ved hjælp af Bait

Da carpenter myrer har lidt af en sød tand, kan lokkemad, der spiller på dette være ganske effektiv. Bland gelé med borax, eller blande vand, sukker og borax til en flydende løsning og soak bomuld bolde i det. Placer lokkemaden inde i en plastikbeholder med låg til at holde lokale dyr ud af det. Stikke huller i siderne for at gøre det muligt myrer til at komme og få agn. Genopbygge agn hver anden dag som din ant befolkning begynder at falde. Når myrerne tager denne giftige agn hjem for at fodre de andre, vil mange af dem dø.

Find deres reden

Den mest effektive måde at slippe af carpenter myrer er at ødelægge deres rede. Hvis du ikke kan nemt se, hvor åbningen til reden er, gøre en fælde til at hjælpe. Sætte en lille smule honning på en lille, farvestrålende stykke papir eller tape. Når myrerne tager det op, vil de hovedet hjem med den. Farvestrålende bånd eller papir vil gøre det nemt for dig at spore, hvor reden ligger.

Ødelægge reden

Når du har placeret reden, kan du slippe af med det. Hæld Potter kogende varmt vand ind i at drukne og skoldplet myrer. Dette kan tage flere programmer men er simpelt at gøre. Yderligere hjælp fjerne nu klæg reden, bruge en skovl til at røre jorden rundt i området, at hjælpe vand at komme længere ind i reden. Andre muligheder for at ødelægge reden omfatter naturlige pesticider såsom pyrethrin. Tale med personalet på din lokale hjem forbedring butik for at finde organiske pesticider, der er sikkert for din familie og kvarteret dyreliv. Spray pesticider på reden så myrerne udenfor vil bringe det og smitte andre. Støv på ydersiden af reden med diatoméjord at fjerne store mængder af myrer, som de kommer eller gå fra deres hjem.

Forebyggelse

Når ant situation har taget sig af, fjerne stumpen fra din ejendom. Husk brænde på et køligt, tørt sted fri for fugt, og forsegle træ strukturer på din ejendom. Oprette grænser ud af silica gel eller diatoméjord til at holde myrerne fra at komme til nogen ekstra træ, du måtte have.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com