Anlægsvirksomhed for regnvand uddannelse

March 6

Anlægsvirksomhed for regnvand uddannelse

Regnvand uddannelse er et meget vigtigt aspekt at overveje under opførelsen. I strengeste forstand regnvand kan defineres som regn eller smeltet sne, der ikke længere blive absorberet af jorden, og således løber ud jorden og søger lavere områder. Konstruktion områder skal som regel give særlig opmærksomhed til regnvand, da konstruktionen stærkt forstyrrer jorden. Der er flere anlægsaktiviteterne at imødegå dette, og den bedste måde at undervise disse aktiviteter er gennem regnvand uddannelse. Statslige enheder og private virksomheder tilbyder online uddannelse som supplement til aktiviteter på stedet (Se ressourcer).

Jord stabilisering

Dette kan være den mest umiddelbare middel og byggeri aktivitet for regnvand uddannelse på byggepladser. Under opførelsen er størstedelen af jorden forstyrret og løsnes, især når byggeriet er på processen med at opbygge fundamentet. Der er flere aktiviteter, der kan hjælpe i jord stabilisering, og disse aktiviteter omfatter anvendelsen af barkflis på de områder, hvor jorden er løs. Denne måde, hvis regnvand falder, vil barkflis hjælper med at holde jorden stabiliseret og undgå sedimentære forurening i nærliggende vandområder.

Sediment Control

Sediment er en anden afgørende byggeaktivitet til praksis i regnvand uddannelse. Der er flere teknikker, der kan hjælpe i sedimentet kontrol. Den første er installationen af silt hegn på områder, hvor jorden er løs. En silt hegnet kan defineres som en midlertidig filter hegnet at begrænse sediment fra flyder ud af byggepladsen, især under kraftig regn. En anden måde at styre sediment fra flyder ud af byggepladsen er at konstruere sediment fælder. Sediment fælder er puljer, der tager i sediment-tungt vand. Disse puljer er isoleret og bør ikke være i nærheden af nogen andre forekomster af vand.

Vejen erosionskontrol

Da tunge køretøjer og entreprenørmateriel rejse til og fra byggepladser, bør veje de bruger også kontrolleres. Interimistiske vejene samle normalt støv og sediment, og de kan forurene i nærheden farvande eller vandløb, når regnvand kommer igennem. For at kontrollere dette problem, bør interimistiske vejene "vandes" og mulched at bevare stabiliteten i jorden og begrænse støv og partikler samledes på vejene. Udgange og indgange til byggepladsen skal også kontrolleres og styres med jord stabilisering.

Udpege rengøring områder for køretøjer og tungt udstyr

Da køretøjer flytte rundt en masse på området konstruktion, er der en stor mulighed for, at deres hjul og dele samles sediment og anden uønsket debris. En anden byggeaktivitet, der vil hjælpe med at kontrollere denne overflødige overførsel af sediment fra ét sted til et andet er at sikre, at køretøjer har en rengøring område hvor alle sedimentet, mudder og andre partikler er renset fra dem før de giver dem til at flytte ud af området konstruktion. Denne rengøring område bør også have et silt hegn eller en sediment fælde.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com