Anthracnose behandling i Mango blomster

October 31

Hvis du opdager unormale steder på din mangotræ blomster, du har at gøre med anthracnose, en svampeinfektion, der kan føre til alvorlige skader. Give ordentlig pleje til din mangotræer, da sunde planter er mindre tilbøjelige til at opleve sygdom problemer end dårligt vedligeholdt træer. Overveje andre symptomer på blomster samt resten af træet for en præcis diagnose, før du begynder behandling.

Forebyggende pleje

Udvikling af frugt og træet selv kan indvirke negativt på pleje for din mangotræ ved at dyrke det på en placering, der giver fuld soleksponering, som enhver mængde af skygge. Dyrke dit mango anlæg i enhver type af jord, forudsat det er ekstremt godt drænet. Mangotræer er kuldskær, så træer behøver et miljø hvor temperaturen forbliver over 40 grader Fahrenheit, ifølge Texas AgriLife Extension Service. Dette træ har brug for ekstra beskyttelse i den hjem landskab som det er følsomme over for herbicider. Isolere træer, eventuelt fra andre planter for at undgå utilsigtet kemiske drift.

For at beskytte mangotræer fra ukrudt problemer, lå en 2 - til 6-tommer lag af økologiske muld som strimlet bark på jorden omkring din mangotræ uden at barkflis at røre sin kuffert, ifølge University of Florida Institut for fødevarer og landbrugs Sciences udvidelse. Beskære din mangotræer om året for at fjerne svage kviste.

Sygdom

Anthracnose svampesygdomme er mango's mest skadelige lidelse, ifølge University of Florida IFAS forlængelse. Forårsaget af svampe patogen Colletotrichum gleosporioides, er denne sygdom spredt sporadisk i vand. Varme, fugtige eller regnfulde forhold tilskynde sygdom vækst. Anthracnose begynder sin infektion med en udstilling af nær-sort uregelmæssige pletter på blomster og blade, der vokser i større læsioner af døende plantevæv. På frugt forekomme steder også, hvilket resulterer i kriseramte områder af døende væv. Så snart du bemærker symptomer, begynde behandling.

Skader

Som anthracnose sygdom spredes på mango blomster, stige områder af døende plantevæv indtil blomsten dør. Inficerede mango frugt typisk falde tidligt fra træet og frugt, der i første omgang synes upåvirket hurtigt henfalder ved modning. Andre plantedele som grene opleve døende plantevæv og dieback. Anthracnose fører til et fald i frugtproduktion når blomster dør eller, hvis frugter har allerede udviklet, ødelæggelse af din afgrøde.

Løsning

Behandling af hele anlægget, som et middel til at holde blomster sundt er afgørende for frugtproduktion, som frugt er fremstillet af et lille antal blomster på mangotræ. Begynde ved at vælge sorter kendt for deres modstand mod anthracnose. For eksempel, betragtes Zill som resistente, mens Irwin er kendt for sin modtagelighed, ifølge University of Hawaii Manoa. Regelmæssigt indsamle og ødelægge faldne plantedele på hvilke sygdomme kan leve til at mindske spredningen af infektion. Anvende en fungicid til dit træ til kemisk bekæmpelse. Brug en fungicid med aktive ingrediens chlorothalonil eller brug neem olie i en koncentration på 70 procent, ifølge University of Hawaii Manoa.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com