Antik møbler, der er lakeret

October 2

De fleste træ antik teknikker antager startende med nøgne, ufærdige træ, men det betyder ikke, du nødt til at strippe ned dine møbler til nød det effektivt. Understreger tid har deres særlige virkninger på lak, også effekter, som du kan gengive på dine møbler, ved hjælp af finish til din fordel.

Instruktioner

•Beat møbler med kæde til ru op træ. Gøre dette især på områder, der ville naturligvis slidt og nødlidende mere over tid, som toppen af et skrivebord, sider (i mindre omfang) og foran.

•Tryk for høj-stress områder af træ med bolden peen hammer, at du ikke kan præcist strejke med kæden, som håndtag af skuffer. Strike med en række af tætliggende, blid haner til at dække hvert område med en figur, der efterligner virkningen af langsigtede pres og håndtering.

•Sand høj-stress områder af møblerne, du lige har bedrøvet ved hjælp af medium-korn sandpapir; Dette vil udjævne de kæde og hammer strejker mere dramatisk form og blande kanterne af de forsømte områder med resten af møblerne.

Anslag dysefastgørelsen gnide ned hele stykke af møbler med bødens-korn sandpapir. Formål at bære ned tykkelsen af lak i stedet for at fjerne det; et par steder, den slibning vil bære gennem eller bære delvist gennem, men denne uneveness er, hvad du ønsker i forberedelse til den sorte plet. Sand mere energisk i områder hvor du tror, du vil have de sorte plet steder til at dukke op mere; Fold papiret for at arbejde det ind i revner og sprækker, da disse naturligt bliver mørkere med alderen og skal have flere pletter.

•Applicer ebony pletten til skrivebordet ved hjælp af de rene klude. Lad pletten sidder i fem minutter og suge ind i de områder, hvor lakken er tynd.

•Aftør væk ibenholt pletten; det vil komme væk rent fra områder med tykke lak, men ophold dyppet i de andre steder.

•Spray møbler med en anden frakke af spray lak eller anvende standard lak med en pensel (dette vil skabe en mere autentisk antik look). Følg producentens anvisninger.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com