Antik møbler & Peeling Paint

February 6

Afskallende maling kan være en katastrofe i nogle situationer, afhængig af Hvornår og hvorfor malingen er peeling. En peeling paint effekt kan være forsætligt skabte, men for at give møbler og andre genstande at vintage, antik look, der normalt kun kommer med tid og alder. Antikviteter er tidløst stykker, der aldrig går ud af stil, men en antik look kan opnås med en ny stk i møbel. Som antikviteter fortsat være populære, er det muligt at tilføje til en antikke samling af kreativt efterligne aldring på selv de mest moderne stykker ved hjælp af en peeling paint teknik.

Instruktioner

•Tag eksisterende maling ved hjælp af paint stripper og medium-sandkorn sandpapir. Børste på paint stripper og tørres af med en ren klud. Efter det nøgne træ er udsat, ru overfladen ved hjælp af medium-sandkorn sandpapir til at oprette "tænder" for paint til at overholde. Fjern al støv og partikler fra din brik ved hjælp af en ren tack klud.

•Rub stearin eller vaseline i områder hvor normale slitage vil forekomme. Hjørner, kanter, omkring håndtag og områder, der ville blive væltet er mest almindelige. Afskalning i disse områder vil give din stykke en realistisk alderen look.

•Paint din brik med knitrer maling. Sprutte maling er en todelt proces, der kræver en base coat og topcoat. Male stykke med den base coat maling. Male over områder hvor du gned voks eller Vaseline.

•Applicer knitrer maling proces efter den grundmaling top coat er tørret. Sikre, at du følger anvisningerne ifølge dit brand knitrer maling. Lad det tørre.

•Rub overfladen af din nye, tør knitrer maling ved hjælp af en ren tack klud. I de områder, hvor den vaseline eller voks er anvendt, skal din maling skrælle udsætter overfladen. Det kan være nødvendigt at gnid med pres på områder, hvor voks blev brugt.

•Applicer en sealer eller glasur til at forsegle maling og træ, og lad det tørre helt.

Tips & advarsler

  • Yderligere slibning kan gøres ved hjælp af medium eller fine sandkorn sandpapir til at fjerne endnu flere maling efter knitrer maling er blevet anvendt. Sand områder og foretage ændringer før forsegling din brik. Når dine ønskede udseende opnås, forsegle overfladen og lad det tørre helt.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com