Anvendelser af asbestcement produkter

December 17

Anvendelser af asbestcement produkter

Asbestcement er en type byggemateriale, der blander cement og asbest. Asbest fibers er blandet ind i cement til at styrke det og oprette bygning produkter med karakteristiske holdbarhed, som tag helvedesild, sidespor og plader. Denne sammensatte blanding var i brug fra slutningen af 1800-tallet indtil omkring 1970, da sundhedsmæssige bekymringer om asbest spurgte sin brug i byggematerialer. Før sundhedsmæssige betænkeligheder blev tilsyneladende, var asbestcement produkter begunstiget af bygherrer for deres levetid, som hjælper med at forklare, hvorfor asbest er almindelig hos ældre bygninger.

Helvedesild

Kombinationen af asbest og Portland cement, hvilket er den mest udbredte type af cement, skabt et meget holdbart og slidstærkt materiale. Asbestcement er også brandsikre, hvilket delvis forklarer den udbredte anvendelse i de foregående år. Desuden forudsat billig fremstillingsprocessen bygherrer med en økonomisk og resistent materiale.

Som et resultat, var asbestcement helvedesild populære i byggebranchen for at være holdbare og nemme at tilpasse. Asbestcement tag helvedesild var en erstatning for traditionelle skifer eller træ helvedesild og kunne blive fremstillet for at efterligne andre materialer, som træ. Asbestcement helvedesild blev også fremstillet i flade helvedesild, bølge design eller til at se indkvartering thatch helvedesild. Derudover fremstillingsprocessen tilladt producenter og kunder yderligere tilpasse deres tag helvedesild med farve. Asbestcement tag helvedesild oprindeligt kom i grå og hvide toner. Men producenterne tilføjet farve til asbestcement mix før det tørrede for at skabe farvede helvedesild. Kvalitet asbestcement helvedesild kan nemt overleve andre byggematerialer, som gjorde det foretrukne materiale i byggebranchen.

Ark

Asbestcement plader var store stykker bruges i en række af indvendige konstruktioner. Disse plader varierede i størrelse, men var almindeligt forekommende i 12 fod lang og 4 fod bred dimensioner med tykkelser af under en tomme. Ligesom asbestcement helvedesild var ark kun fås i grå og hvide toner. Fordi arkene lignede cement, blev de kun brugt i industrielle indstillinger. Men, som fremstiller teknikker voksede i raffinement, asbestcement plader blev tilgængelig i en række farver, teksturer og finish. Denne udvikling indført asbestcement plader i kontorbygninger. Kontorbygninger brugt asbestcement plader som borde, vægge, vægpaneler og partitioner.

Sidespor

Asbestcement var også et populært alternativ i hjemmet sidespor helvedesild. Asbestcement forudsat en meget holdbar sidespor materiale, der kunne modstå slid af eksponering til udendørs. Foreneligheden af cement og asbest lavet en yderst holdbart sidespor rullesten, der var også relativt nem at tilpasse. Sidespor helvedesild var bredt fremstillet i grå toner og hvid, som kunne males. Ud over flade sidespor helvedesild var producenter i stand til at producere strukturerede og vinkede sidespor paneler.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com