Anvendelser af bakterier i en have

April 6

Anvendelser af bakterier i en have

Hvis det ikke var for bakterier, ville havearbejde ikke være muligt. Uden konstant behandling af organiske materialer udøves af bakterier, ville der være ingen jord for planter. Bakterier oprette jord, som de forbruger og omdanne grundlæggende materialer, en proces, der resulterer i dannelsen af humus. Denne mørke, rige fugtig stof danner grundlag for dyrkning af grønne planter.

Funktion

Bakterier er små, enkeltcellede organismer. En enkelt gram af havejord indeholder milliarder af dem, mens en hektar kan indeholde et ton eller derover. Bakterier genbruge de grundlæggende elementer, der er nødvendig til vækst af alle levende ting. Visse bakterier udfører andre funktioner, herunder producerer kvælstof afgørende for planternes vækst og udvikling. Kaldet kvælstofbindende bakterier, de optager kvælstof fra rådnende vegetation og ændre det i en form, der levende planter bruger. Ifølge University of Illinois udvidelse er bakterier en af de fire vigtigste komponenter nødvendig for kompostering, en proces at vender overskydende haveaffald til gødning.

Nedbrydning

Vegetation har brug for vand og ilt til at nedbryde, men bakterier faktisk gøre alt arbejdet ved at spise gennem de organiske materialer. Dette går i naturen, som bakterier arbejde på skov snavs eller døende prærien græs, samt havejord som planter gå gennem deres livscyklus. Det genbrug når er bedst som de bittesmå organismer ændre rådnende organisk materiale i materialer, der anvendes af en ny generation af planter.

Effekter

Nogle bakterier spille en vigtig rolle i hvordan vandet bevæger sig gennem jorden, bidrager til absorption proces. Disse bakterier skaber stoffer, der slutte sig jordpartikler sammen i grupper, der tillader vand at bevæge sig mere frit mellem dem. Denne proces fordele tætte ler-baseret havejord ved at forbedre sin dræning, som mange haveplanter klarer sig dårligt i vandlidende jord. Bakterier er også medvirkende til at forberede et område for væksten af andre planter ved at behandle nok organisk materiale for kvælstof produktion i ny jord.

Overvejelser

Mens bakterier er til stede i alle jord, er kompostering den bedste måde at maksimere deres haven tilstedeværelse. Under den komposteringsproces generere bakterier varme, der yderligere nedbryder materialer. Tilføjelse af jord eller komposten til bunken tilføjer flere bakterier til mix, fremskynde processen. Da kompost er arbejdede i haven, fortsætte bakterier nedbrydes alle organisk materiale kontakt. Visse typer af rådnende bakterier også nedbryde pesticider eller forurenende stoffer fundet i havejord og gemme næringsstoffer mangler i Jordens rode zone.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com