Anvendelser af belysning i Boligindretning

May 1

Belysningen er et vigtigt element i interiør design, fordi det tjener to centrale formål. Først er, at det giver æstetiske appel. Design og placering af belysningen bør afspejle udformningen af rummet. Andet er, at det er praktisk til at udføre daglige opgaver. Fire hovedkategorier af belysning bruges, og hver indeholder en forskellig service.

Generel belysning

Generel belysning er almindeligt udnyttet til at belyse en hele pladsen, som er opnået gennem installation af lysekroner, forsænket eller track lys samt placeringer af flere bord eller gulv lamper. Denne type belysning er ideel til rum, i hvilke opgaver ikke finder sted eller i mangel af showpieces som skulpturer.

Opgave belysning

Tjener et praktisk formål, oplyser opgave belysning sektioner af det rum, hvor du forventer at udføre opgaver. For eksempel kan du kræve læselys skal installeres på sengen eller ekstra lys i køkkenet til madlavning. Denne type belysning bør ikke kun være lyse, men bør også være ugyldig af genskin og skygger for at opgaven kan udføres med succes. Opgave- og generel belysning er både almindelige applikationer i bolig- og erhvervsejendomme interiør design.

Accent belysning

Accent belysning er mest almindelige i boliger Boligindretning, fordi det forbedrer rummets indretning af skabe en bestemt stemning og tilføjer et strejf af personlighed, som begge er mindre værdsat i kommercielle interiør design. Stearinlys tilbudstype belysning hvor sin glødende effekt og duften vækker visse følelser. Ud over humør og personlighed skaber accent belysning også et brændpunkt i rummet. For eksempel, fremvisning af et kunstværk kan kræve installation af accent lys i nærheden og positionering lys så lys og skygge ramte kunstværk på en tiltalende måde.

Dekorativ belysning

Belysning indeholder dekorative elementer, der enten distrahere fra eller forbedre et værelse interiør. F.eks kan belysning stykke lavet af varierende typer af metal, glas eller krystaller, mens pæren, selv kan vise en bred vifte af farver. Dens design bestemmer sin stil, såsom vintage, oriental eller gotisk. Typer af dekorativ belysning omfatter lysekroner, væg sconces eller gulv og tabellen lamper. Generelt, den belysning indretning skal supplere den samlede plads, og lyset skal repræsentere personlighed i rummet. For eksempel, hvis opgaver der skal udføres, er lys at foretrække over svagt lys.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com