Anvendelser af Bradford pære

October 22

Foråret er virkelig kommet når Bradford pæretræ i din værftet brister i fuldt flor. Som de hvide blomsterblade glider væk i brisen, dukke dybt grønne, læderagtige-teksturerede blade op inden for to uger, for at oprette skygge hele sommeren. I efteråret er træet flammer med guld, bronze og lilla efterårsfarver. Indarbejde Bradford pære i din landskabsarkitektoniske i US Department of Agriculture hårdførhed zoner 5-9.

Modellen træ

Stående sin egen i en bred flade af plænen, bliver en enkelt Bradford pæretræ en multiseason omdrejningspunkt i landskabet. Position træet hvor det er bedst beskyttet mod vinter vind og beskære det rutinemæssigt for at udvikle en stærk forgrening infrastruktur. Et godt beskæring Bradford pæretræ vil bringe skønhed til din have for 15-25 år før skulle udskiftes. Uden beskæring, kan tung sne og is ophobning forårsage store grene til snap off på svage punkter. Brug denne ornamentale modellen træ for at forankre en blandet blomsterbed hvor foråret pærer, sommer-blomstrende enårige og fall stauder supplere træets sæsonbestemte ændringer.

Screening Hedge

Placere en række af Bradford pæretræer langs din ejendom line til at oprette en hurtigt voksende skærmen mellem tilstødende ejendomme. Space træer 20 fod fra hinanden, som modne Kina pæretræer, som Bradford er en sort, har en typisk spredning på 20 fod og vokse op til 40 fod høje. Tætte løv forbliver på træet så sent som November i varmere klimaer, giver skygge og personlige oplysninger. I vinter, den nøgne, rødlig-brun til grå stammen og grene gøre en uformel hedge barriere. Bradford pæretræer er generelt plantet en afstand fra huset, dæk og gårdhave til at undgå den lille ildelugtende duft af blomster og faldende grene, der kan bryde under tunge sne og is forhold.

Streetscape træer

Bradford pæretræer tolerere de barske betingelser findes langs veje og bygader. Selvom træer små, hårde frugter falder til jorden i en kort periode i sensommeren, deres massive springtime skærm af hvide blomster og farverige efterår blade holde Bradford pære en løbende populære valg for at bringe naturen ind i bymiljøer. Træerne blomstre i fuld sol, men også vokse hvor høje bygninger kastede skygge for en del af dagen. Deres Rodsystemet er tilpasses ler og stenede jord ofte findes mellem fortov og gaden. Bradford pæretræer overleve forurening, våd- og jordbundsforhold, og bred vifte temperatur skifter iboende til street-side beplantninger.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com