Anvendelser af cedertræ til Birdhouse Crafters

January 17

Cedar er en ideel træ til birdhouse byggeri, selvom det er et blødt træ. Det har attråværdig egenskaber over andre træsorter, såsom holdbarhed, modstandsdygtighed over for forfald og modstand mod insektangreb. Som en redwood fungerer cedertræ som en svamp i reaktion temperatur ændringer, og som med enhver træ, det svulmer når det absorberer fugt og krymper når det mister fugt. Dets cellulære vægge er tyndere end andre træsorter, så det svulmer og krymper mindre end andre træsorter, hvilket gør det mindre sandsynligt, at knæk og tilføjer til den samlede appel.

Instruktioner

Forberede din Birdhouse

•Construct birdhouse fra groft savet cedar snarere end glat savet cedar, fordi rå-savet træ giver en fugl at klatre op på træet. Så riller langs de indvendige vægge i huset, hvorved fuglen til at bruge væggene som en flugt stige.

•Brug ugiftige latex maling i maleriet birdhouse eksteriør. Male det brunt eller grønt, til at give camouflage og beskytte fugle fra rovdyr. Eller bruge hørfrø olie som en udvendig plet, som beskytter cedertræ og er ugiftige til fugle og miljøet. Forlade indre af cedertræ birdhouse ubehandlet.

•Supply nesting materialer for nogle arter. Flimrer og andre spætter foretrækker et gulv dækket kun med savsmuld eller jorden kork. For andre arter, levering papir, garn eller fjer, endog streng, nær birdhouse.

Fugl-specifikke Birdhouses

•Kontrollér en birdhouse for hulrum nesters, såsom lilla martins. Bluebirds og andre hulrum nesters er ofte afhængige af huller som spætter har forladt i træer, men du kan gøre huse, der er lige så attraktivt for disse fugle. Den østlige bluebird ses sjældent, men den vestlige bluebird er fælles. Lilla martins er komfortable med centnergræskar huse og med schweizisk alpehytte-stil huse. Eneste huse designet specielt til bluebirds egner bluebirds, fordi disse huse holde væk konkurrenter som stære, som er for store til bluebird huse.

•Build et hus for en wren, sort-udjævnede chickadee eller Spætmejse. Disse fugle er tilfreds med en grundlæggende wren birdhouse. En wren house har en indgangen hul 1 1/8-tommer for wrens og mejser. Spætmejser skal indgangen hul 1 ¼-tommer.

•Construct en birdhouse for robin, som kan fordoble for laden svaler. Denne birdhouse er mere af en fugl hylde end en birdhouse. Placer denne hylde nær et vindue og se robins nesting i perioden. Eller placere det ca 6 eller 10 fod over jorden eller på et indlæg. Hvis du finde laden Svalerne nesting under tagskægget af dit hus, skal du bruge denne fugl hylde for at tilskynde laden Svalerne indlejre fra dit hus.

Tips & advarsler

  • Bruge et felt vejledning af fugle, forskning dit geografiske område for at finde ud af hvilke fugle hyppige dit område. Få birdhouse planer og materialer til de fugle, der er specifikke for din geografiske placering.
  • Brug kun ubehandlet cedertræ til birdhouses. Brug aldrig tryk tømmer, da dette indeholder giftige kemikalier. Forlade indersiden af birdhouse umalet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com