Anvendelser af eddike til ukrudt

October 27

Anvendelser af eddike til ukrudt

Økologisk havearbejde tilbyder mange specifikke fordele. Ikke kun er at spise økologisk dyrkede fødevarer godt for dit helbred, gavner det miljøet ved at mindske mængden af toksiner, der spredes via konventionelle herbicider og pesticider. Men de samme problemer, der opstår i konventionelle havearbejde ofte gælder for økologiske haver. For eksempel, ukrudt kan være til stor gene for enhver gartner og uden kemiske løsninger kan du være uklart hvordan man håndterer dem. Eddike er en all-naturlige løsning, der ville fungere godt i haven eller græsplæne.

Sådan fungerer det

Eddikesyre inde eddike er ansvarlig for at ødelægge ukrudt på kontakt. Du kan simpelthen spray en eddike over overfladen af anlægget eller blande det med jord for hurtig og kraftfuld ukrudtsbekæmpelse. Det er især effektiv til at kontrollere områder hvor ingen planter er ønsket, specielt mellem konkrete veje eller fliser.

Procedure

Forberede en eddike løsning ved at kombinere eddike med vand. Mere eddike du bruger i din løsning jo mere effektiv vil det være. En løsning, der er cirka 80 procent eddike er stærk nok til at dræbe ukrudt inden for timer efter eksponering, især under fuld sollys timer. Hæld din løsning i en sprayflaske og henvende sig direkte til overfladen af anlægget, være omhyggelig med at sprøjte ikke løsningen på alle planter, du ikke vil fjerne. Tillad eddike til at sidde, indtil planten visner og bliver brune. Trække ud ukrudt manuelt.

Typer

De fleste typer af eddike er effektiv hash kontrol løsninger. Brug hvad du har på hånden i dit hjem, uanset om det er æblecider, destilleret hvid, ris eller hvidvinseddike.

Fordele

Ved hjælp af eddike i haven har fordelen, at ikke kun billig, enkel og hurtig at anvende. Eddike er en effektiv løsning, der kan fungere godt i etisk, miljømæssigt bevidste haver. Mens du vil stadig nødt til at trække ukrudt ved hånden, ødelægge dem først med eddike gør fjernelse en simpel proces og kan udskyde genvækst.

Advarsler

Eddike er effektiv til at dræbe ukrudt hurtigt, men det diskriminerer ikke over hvilke typer af planter vil det dræbe. Ethvert anlæg, der kommer i kontakt med eddike har risikoen for udtørring, så vær forsigtig, når du anvender en løsning. De tørring evner af eddike kan også nedbryde de voksagtig belægninger på blade og stængler af mange planter, hvilket gør dem mere sårbare over for skader. Eddike skal genanvendes ved det første tegn på genvækst. Dette kunne være hvor som helst mellem flere dage eller flere uger, afhængigt af styrken af anlægget.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com