Anvendelser af en Dremel værktøj

January 14

Dremel er et alsidigt værktøj, der passer i håndfladen af en hånd, men har næsten ubegrænsede anvendelsesmuligheder takket være et system af vedhæftede filer og bits, der tillader Dremel til at blive tilpasset så de passer til næsten enhver opgave.

Skære/rute

Spiral op-cut bits findes der ligner borehoveder men at skære gennem plast, gips, flise, træ og andre materialer. Der er også mini cirkulære savklinger, der kan skære gennem tyndt materiale, og en jig så udlæg kan forvandle Dremel til en lille stiksav.

Fås også: to forskellige router baser og talrige Dremel mellemstore router bits til at forvandle Dremel til et fuldgyldigt mini router.

Slibning

Dremel prale et udvalg af størrelser, former og gryn af slibning diske og trommer til brug med træ, plast og andre materialer.

Polering/rengøring/polering

Flere raspning og polering bits er tilgængelige for Dremel, og mange guldsmede og antikvitetsbutikker bruge det til at rense og polere smykker og dekorative metal antikviteter som tjener stykker og bestik.

Slibning/skarphed

Et udvalg af tips, bits, burs og slibeskiver er tilgængelige som en vedhæftet fil, hjælpemidler i skarphed af plæneklipper vinger. Med de korrekte bit valgt, Dremel også kan bruges til at skærpe køkkenknive og endda fisk kroge.

Injektionsmørtel fjernelse/flise arbejde

Dremel tager det hårde arbejde ud af dette job med en vedhæftet fil, nemt og guider sikkert en smule langs fugerne. Der er også et udvalg af bits til skære fliser og murværk samt.

Speciale

Dremel har også et udvalg af bits og vedhæftede filer, designet til specielle formål, herunder den populære græskar udskæring base, en mini Afretter og en fleksibel udvidelse vedhæftet fil til at udvide rækkevidden af Dremel i smalle steder.

Udskæring/gravering

Et andet område, hvor Dremel kan bruges udskæring træ og gravering metal og sten. Flere bits er tilgængelig for enten materiale og kommer i forskellige former, ligesom traditionelle carving mejsler eller gravering værktøjer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com