Anvendelser af gamle vinduer

November 1

Anvendelser af gamle vinduer

Det er ikke ualmindeligt at gemme disse gamle ubrudt windows tilovers fra en remodel. I deres tavse pæle repræsenterer de potentiale til at finde ny værdi i noget, der er stadig nyttig. Fra et økologiske og energi perspektiv indvinde genbruge gamle windows noget af den energi, der blev investeret for at gøre dem oprindeligt og holder dem ud af lossepladser.

Kolde ramme

Mange steder er egnet til kolde rammer. Disse lav til jorden drivhuse udvide kolde afgrøde sæsoner og lade dig starte kold afgrøder tidligere så din cool-elskende planter kan slå varmen. I nogle dele af landet, vil kolde rammer producere friske råvarer hele vinteren. Alle typer af salat og rodfrugter som roer, gulerødder og turnips vil gøre godt i kolde rammer. Når genbruge de gamle vinduer, du bliver nødt til at opbygge en lav, vinklet træramme samme højde og bredde som vinduer. Har frame vinkel mod syd for bedste solen. Du kunne bygge en, der bruger et enkelt vindue, eller en, der bruger flere vinduer. Når du monterer vinduer på rammen være sikker på at gøre det, så de kan åbnes og lukkes fra toppen.

Drivhusgasser

Storebror til den kolde ramme, projektet ved hjælp af gamle windows kræver nogle omhyggelig planlægning. Igen, du ønsker windows skal vinkles med en sydlig eksponering tillade i de fleste solen. Dette er et ambitiøst projekt, så brug enten pres behandlede tømmer eller cedar at gøre det sidste. Rammen kan bruge windows på den sydlige side, eller du kunne bygge rammen, så du kan bruge windows hele vejen rundt---Tænk A-frame stil. Hvis du holde området tag lille ved at gøre det bare bred behøver nok til at tjene som den øverste vedhæftede spot for windows du mange andre materialer. Polycarbonat er et godt valg til tage hvor hagl er fælles.

Veranda/gårdhave kabinet

Overdækket indgangsparti, overdækkede terrasser og selv pavilloner og andre udendørs bygninger med tagene er gode steder at bruge gamle vinduer. Ramme i fra verandaen rækværket til tag forlader åbninger for at installere windows, så deres toppe er selv med i toppen af vinduerne i stueetagen af bygningen. Hvis der er ingen rækværket derefter opbygge en ramme og dække sin udvendige side med den samme sidespor, der dækker bygningen. Overdækkede terrasser og pavilloner kan håndteres på samme måde. Hvis du er i et koldt klima og gulvet er ikke isoleret fra virkningerne af frost så overveje at vedlægge den udformning, der vil holde vinduerne til de stolper, der understøtter taget. Efterlade et lille hul i bunden for at give mulighed for enhver bevægelse af gårdhave eller havepavillon gulvet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com