Anvendelser af grædende kirsebær træ træ

August 5

Anvendelser af grædende kirsebær træ træ

Den grædende cherry tree er en pryd frugttræ, der producerer en tæt, hårdttræ bruges i en række hjem objekter, funktionelle og dekorative. Træ farve ligner mahogni, hvilket gør det et ønskeligt træbearbejdning materiale. Men træet er tilbøjelige til at revner i kolde temperaturer og gråd cankers og sort knob, der kan mar det. Disse mangler i skoven skal fjernes inden træbearbejdning.

Køkken Ware

Grædende kirsebærtræ bruges til at gøre en bred vifte af køkken elementer som skåle, tumblere, salat bestik og skærebrætter. Den rødlige farve af træ tilføjer varme til et køkken indretning. Disse objekter bevarer deres glans bedst når hånd vaskes, og træet er meget holdbare, så længe du holder det olieres med let vegetabilsk olie. Dog kan droppe en køkken vare lavet med grædende kirsebærtræ forårsage element til at splitte eller knæk.

Gulvbelægning

Grædende kirsebærtræ bruges også i gulvbelægning som planker eller indlæg. Dens farve giver en rød kontrast i parket eller inlay gulve. Den tætte karakter af træet gør for meget holdbare gulve i et køkken eller alrum. Men gråd kirsebær træ gulve kan knække hvis tunge genstande er faldet på det eller væltede på en regelmæssig basis. Det kan også være meget dyrt, da det kan tage mange træer til at give nok træ til én etage.

Udskæringer og skulpturer

Grædende kirsebær træ er også et egnet materiale til udskæringer og skulpturer til at dekorere dit hjem. Grenene giver mindre træstykker, der kan danne objekter som Christmas dekorationsgenstande, sofabord skulpturer eller væg masker. Inspicere disse objekter omhyggeligt, før du køber dem for at sikre, at træet er fri for cankers, sort knob og revner. Revner i skoven vil vokse sig større hvis objektet er faldet, eller hvis dit hjem luftfugtigheden er relativt lav. Cankers vil få punktet til at frigive en klæbende stof, og sort knob kan forårsage objekt til at svulme ud af form.

Møbler

Liggestole er lavet, hvor de mindre stykker af grædende kirsebærtræ fra træets grene kan bruges til sikkerhedskopiering og sæde strimler. Stue sideborde og sofaborde er andre typer af grædende kirsebær træ hvis farve kan fremhæve farver i en orientalsk tæppe tilføjet til indretning. Spejl rammer og dekorative smykker eller nipsting kasser er andre dekorative elementer at tilføje til dit hjem decor, der kan gøres fra grædende kirsebærtræ.

Træflis

Træflis er lavet af træ afpudsning af den grædende kirsebær. Du kan bruge de træflis i stedet for barkflis på planter til at holde på fugt, modvirker ukrudt og forhindre frysning planter. Sikre, at enhver grædende kirsebær træflis, som du køber er fri for svampe, blight eller skadedyr før du bruger dem på planter. Træflis eller savsmuld kan også bruges i kunstprojekter hvor de er blandet med lim til at danne en medium, eller bruge dem blot som en gulvbelægning for at absorbere enhver form for væsker i et arbejdsområde.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com