Anvendelser af krydsfiner

April 1

Varianter af de grundlæggende principper i moderne krydsfiner fremstilling har været brugt ned gennem aldre siden gamle egyptiske gange. Krydsfiner er udbredt i hele byggebranchen, og fås i forskellige tykkelser til forskellige formål såsom vægge, gulve, skure og tagdækning. Værdsat for sin styrke og alsidighed, trodser krydsfiner testen af tid bedre end nogen andre laminat træ produkt, der ligner i design.

Historie

Krydsfiner, eller den gamle tilsvarende i form af lamineret træ finer plader, blev opdaget af arkæologer i egyptiske farao grave. I Kina en tusind år siden, dets folk barberet træ til chips og strimler, lime dem sammen til brug i møbelkunst. Engelsk og fransk i 1600- og 1700-tallet, gammeldags træ i meget på samme måde som kineserne at gøre møbler og andre praktiske ting. Zaristiske Rusland er krediteret af historikere har brugt en lignende metode af træ arbejder før 1900-tallet. I de tidlige dage af moderne krydsfiner produktion, blev et antal af løvtræ brugt til dens fremstilling, produktion af døre, kister og kabinet. Nåletræ til byggeri krydsfiner dukkede op senere i 1900-tallet.

Størrelse

Krydsfiner kommer i 4 ft. x 8 ft. ark i flere populære tykkelser herunder 1/2-inch, 3/4-inch og 5/8-inch. 1/2-tommer krydsfiner ville blive brugt til at lave kister og frysere, mens 5/8-tommer krydsfiner ville blive brugt til at konstruere et tag. Og 3/4-tommer krydsfiner er godt for gulvbelægning på grund af sin styrke og holdbarhed.

Fordele

Krydsfiner er bedre brugt til tagdækning end OSB (Oriented Strand Board) fordi OSB, når det bliver vådt, tendens til at henvende sig til grød. Krydsfiner kan genbruges af udtørring bestyrelsen og reparere tagmateriale iturevet eller erstatte mangler helvedesild. OSB, er selvom det gør god brug af træ skovprodukter, bedre placeret hvor det vil forblive tørt, såsom gulve beklædt med plast, terra cotta eller keramiske fliser.

Typer

Vandafvisende kvaliteter af krydsfiner (WBP vejr og kog bevis) er tilgængelige for udvendige bruger herunder skure og beklædning til bygninger. Special lim bruges i lag af ply til at modstå vand op til et vist punkt. Lakering eller maleri overfladen af den udvendige grade beskytter krydsfiner fra de barske elementer, det udsættes. Marine krydsfiner er tilgængelig for nautiske programmer som lags har overlegen vandtætning kvaliteter. Indvendige krydsfiner er ikke vandtæt som udvendige krydsfiner, som fugt ikke er så meget af en bekymring, indeni.

Geografi

I 1964 startede Georgia-Pacific Corporation fremstiller krydsfiner fra nåletræ i den første fyr krydsfiner mølle af sin art i Fordyce, Arkansas. To tredjedele af USA krydsfiner produktionsvirksomheder er baseret i den sydlige region, servering af nationen og ud over krydsfiner behov.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com