Anvendelser af MIG svejser Gas

October 23

Anvendelser af MIG svejser Gas

Metal inert gas svejsning eller MIG-svejsning, blev oprindeligt udviklet og blev udbredt under anden verdenskrig, da det var både hurtigere end traditionelle stick svejsning og kunne bruges i vid udstrækning uden for feltet. Det blev hurtigt populære i begge fabrikker og hjem på grund af lethed i at lære at bruge teknologien og måde, det kan svejse en række metaller sammen. Siden sin udvikling, er det gået at blive den mest populære form for svejsning i verden.

Anvendelser af MIG-svejsning

MIG-svejsning er meget nyttigt for DIY svejsning, da det er meget nemt at lære. Typisk kan en person lære at udføre en anstændig MIG svejse med kun et par dage eller endda timer af uddannelse. Der er også en række billige og effektive MIG-svejsning sæt der er tilgængelige til brug i en garage eller derhjemme. MIG-svejsning kan også bruges i næsten enhver situation, både vandret eller lodret.

Anvendelser af MIG-svejsning i produktionen

MIG-svejsning er langt mere effektive i automatiseret svejsning processer, såsom køretøjets fremstilling, fordi det er meget hurtigere end andre typer af svejsning. For både steder og store strømme af svejsning det er pænere end stick svejsning, og som den svejsetråd er på en stream, snarere end en pind, en maskine kan operere i meget længere tid uden behøver udskiftning leverer. Fordi MIG-svejsning er meget hurtigere end stick svejsning, er der også en reduceret chance for metal fraktur eller vridning på grund af langvarig varme eksponering.

MIG-svejsning på forskellige metaller

En anden brug af MIG-svejsning er at slutte sig til forskellige typer af metaller. MIG-svejsning kan anvendes på mild stål, rustfri og aluminium ved blot at ændre typen af gas, der anvendes i maskinen fra argon-CO2 blander for stål til ren argon gas for aluminium. Ren CO2, der kan bruges som godt.

Begrænsninger af MIG-svejsning

Der er også nogle begrænsninger for MIG-svejsning. MIG-svejsning er ikke særlig godt på overflader, ikke der er helt ren; for eksempel, vil malede eller ellers fedtede eller snavsede metaller ikke tage svejsningen. Det er heller ikke meget godt egnet til arbejder på tykkere plader af metal, som det ikke har udbredelsen af andre typer af svejsning.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com