Anvendelser af Nylon 6

May 27

Også kendt som Clean-pak og nylon C, er der talrige anvendelser af nylon 6, især i fremstillingssektoren. Det er faktisk en af de mest udbredte af alle kommercielle nylons. Det er en semi-krystallinsk materiale, der er højt værdsat for sin styrke, elasticitet og holdbarhed. Andre egenskaber, der gør det til et højt værdsatte fremstilling medium omfatter dens evne til at modstå højt tryk, temperaturer og kemikalier såsom syrer, baser og opløsningsmidler.

Fremstillingsvirksomhed

Nylon 6 er en alsidig syntetisk materiale, der kan dannes i fibre, ark, filamenter eller børster. Disse er igen bruges til fremstilling af stof, garn og reb. For eksempel, bruges fine nylon 6 filamenter til fremstilling af Strømpevarer, strikkede tøj og faldskærme. Nylon 6 børster bruges til at producere tandbørster og stritter pensler. Som sammensat med andre polymerer bruges nylon 6 også i produktionen af støbte produkter som legetøjsbiler, skate-board hjul og pistol rammer.

Industrielle garn

Med høj trækstyrke, træthed modstand og sejhed er en stor ansøgning om nylon 6 fremstilling af industrielle garn. Dens overlegne vedhæftning til gummi gør det et ideelt medium til fremstilling af dæk ledning stof, den forstærkende medium for bias-ply bus og lastbil dæk. Hvad mere er, kan det være blandet med polyethylen (PE), en billigere polymer, til at producere billig industrielle garn uden væsentligt sænke kvaliteten af slutproduktet.

Tekstil

Nylon 6 er udbredt i tekstilindustrien til at producere ikke-vævede tekstiler. Stof fremstillet af nylon 6 er farverige og letvægts men stærke og holdbare. Det kan være let farvet ved atmosfærisk tryk i lysere og dybere nuancer end mange andre stoffer er tilladt. Stoffer såsom chiffon og organza skylder deres glans og gennemskinnelige appel til nylon 6.

Plastfolie

Nylon 6 bruges i producerer plastfolie, som er meget udbredt i fødevareindustrien, primært til emballage formål. Nylon 6 plastfolie er en tynd, typisk gennemsigtige ark af plast, der varierer mellem 1mil (0,001 inches) og 10 mils (0,01 inches) i tykkelse til at udfylde forskellige mad programmer. Det er en sanitære medium for ren, langsigtede emballage af fødevarer. Det er også en fremragende erstatning for aluminium og andre metal film.

UV-absorption

Nylon 6 plastfolie er ofte fremstillet med UV absorptionskapacitet, en egenskab, der er en betydelig fordel i kontrollen af insekt overførte virale sygdomme. Andre industrier, der bruger nylon 6 film for absorptionen UV omfatter engineering, medicinsk og landbrug.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com