Anvendelser af pulveriseret granit

December 22

Anvendelser af pulveriseret granit

Granit er blandt de mest rigelige klipper på jorden. Denne indgribende magmatiske composite, dannet af vulkanske magma, gør de fleste af de kontinentalplade. Anywhere du stå på tør jord, er granit et sted under dine fødder. Det er også alle omkring os i hverdagen. Granit har mange anvendelser i kommercielle konstruktion og fremstilling, og har en lang tradition i statuer, gravsten og udskæringer. Fabrikation af granit producerer store mængder granit tailings, gylle og støv. Disse rester er forarbejdet til pulveriseret granit til flere formål.

Victoria sten

Victoria sten er byggemateriale bruges til brolægning og konstruere molerne, trapper og trappeafsatser. Det gøres ved at blande pulveriseret granit med Portland cement. Gylle hældes i forme og sat. Den dannede Victoria sten er nedsænket i silikat sodavand i op til to måneder. Kalken i cement reagerer med sodavand til at producere en super-hærdede materiale.

Gødning

Pulveriseret granit er rig på kalium og gør et fremragende supplement til gødning regime for haver og blomster. Indhold af kalium af kommercielt tilgængelige pulveriseret granit kan være så højt som 11 procent, afhængigt af kilden. Befæstede pulveriseret granit er tilgængelige, som indeholder tilsat gødning som greensand, fiskemel og blod måltid.

Reparation harpiks

Granitbordplader og plader, granit statuer, buster og mindesmærker kræver lejlighedsvis overfladiske reparationer. Disse udføres med kommercielt tilgængelige møntsæt epoxyharpikser blandet med pulveriseret granit. Farvestoffer er tilføjet til at matche skyggen og alder af de oprindelige granit, og tekstur kan varieres for at duplikere overfladen.

Granit kompositter

Pulveriseret granit tilføjer styrke og krop til komposit plast bruges til at forme dræn og bassiner. Farvestof er indeholdt i harpiksen og trænger hele strukturen. Derfor, chips og ridser er mindre iøjnefaldende end med emalje dræn.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com