Anvendelser af PVC til sprinkleranlæg

March 11

Anvendelser af PVC til sprinkleranlæg

PVC eller polyvinylchlorid, er en polymer plast, der er formet og formet i et bredt sortiment af varer. PVC er et holdbart plast, som er vandtæt, let at lime sammen og meget stærk. Af alle disse grunde, er PVC kommet til at være en af de hyppigst anvendte materialer i sprinkleranlæg. PVC er fundet i næsten alle aspekter af et sprinkleranlæg, herunder levering linje, risers, mangfoldigheder og sprinkler hovedet, selv.

Levering linje

PVC-rør bruges til at formidle vand fra en sprinkler manifold til sprinklere. Dette kaldes fødeledningen. PVC-rør er typisk lagt i jorden, med flere sektioner limet på leddene til at nå de ønskede steder for sprinklere. Denne pibe kan være så lille som en halv tomme i diameter eller så stor som 1 tommer til kommercielle applikationer. En større rør betyder en højere mængde vand kan flyde gennem systemet.

Risers

Sprinklere stole på en riser kan tilsluttes fødeledningen sprinkler kroppen. Stødtrin er næsten altid lavet af PVC. Risers har gevind ender og kan skæres til specifikke længder. Risers bestemme, hvor høj en sprinkler vil sidde i jorden. Det er vigtigt at vælge stødtrin, der har samme diameter som forsyning huller i bunden af sprinkler organer. Risers kommer i stive og fleksible modeller for svære at nå steder.

Sprinklere

Sprinklere kan være lavet af metal eller PVC. PVC sprinklere er mindre holdbare end metal dem, men er stadig meget pålidelige. Sprinklere kan indeholde pop-up-hoveder, organer og filtre, der er alle lavet af PVC. Andre typer af sprinklere, såsom indvirkning hoveder, kan indeholde både metal og PVC dele. Fordelen ved at bruge PVC sprinklere over metal dem er, at de generelt koster mindre.

Mangfoldigheder

Sprinkler mangfoldigheder direkte vand til særlige områder. Mangfoldigheder er næsten altid lavet af PVC. Mangfoldigheder består af et indløb for den vigtigste vand linje, en række ventiler, der direkte vand og levering-line forbindelse havne. Mangfoldigheder kan bygges ud af flere mindre stykker af PVC, som er limet sammen ved hjælp af PVC primer og PVC lim. Mangfoldigheder er modtagelige for revner når frosne, så det er vigtigt at dræne alt vandet fra din manifold hver vinter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com