Anvendelser af stroboskoplys

May 9

Anvendelser af stroboskoplys

Stroboskopisk lys eller stroboskoplys, er pærer, at flash med regelmæssige mellemrum baseret på hastighed indstilling kaldte i af brugeren. Nogle blitzlys kan ikke have en hastighedsindstilling, hvis de bliver brugt til en dedikeret formål i forskellige applikationer: for at skabe effekter, få opmærksomhed eller lys en scene.

Special Effects

Strobe lys er sandsynligvis kendt bedste for deres brug i special effects. De er almindelige på Halloween til at gøre en lettelse virkning, og de er ofte bruges i kommercielle hjemsøgte huse, sceniske produktioner og på natklubber for deres "slow motion" effekt.

Hastigheden af lys blinker kan gøre den tændte scene vises som om det er bevægelse i slowmotion, skaber en meget usædvanlig effekt for folk i lyset, og dem ser fra uden for.

Udrykningskøretøjer

Et fælles sted hvor folk se blitzlys er på udrykningskøretøjer. Politibiler, ambulancer og brandbiler har ofte blitzlys installeret til at identificere sig selv og til at angive, at andre køretøjer på vejene, som de kommer igennem og for at få ud af den måde eller trække.

Folk, der har deres radioer dukkede op højt kan ikke høre jammer af et udrykningskøretøj sirene, men de blinkende lys vil typisk få nok opmærksomhed for at advare alle om.

Alarmsystemer

Brandalarmer eller andre nødsituationer alarmsystemer kan omfatte strobe lys monteret langs vægge overalt i en bygning. Dette er især udbredt i hoteller eller hospitaler. Disse blitzlys flash generelt om én gang pr. sekund for at lade alle vide, hvornår alarmen er gået ud.

I tilfælde af, at alarmen ikke lyder ordentligt, arbejde strobes som en fremragende backup. Også hørehæmmede muligvis ikke hører en sirene men vil være i stand til at se den blinkende strobe og vide at de skulle evakuere eller følge en etableret beredskabsplan.

Fotografering

Strobe lys anvendes ofte i professionel fotografering. Disse blitzlys fungerer en smule anderledes. De er i stand til at blinke hurtigt, men er synkroniseret med kameraet, der er at tage fotografier. Når udløserknappen trykkes på kameraet, et signal går til hvert af de sammenkædede blitzlys og forårsager en flash eksponering er gjort.

Hurtigt blinkende blitzlys bruges undertiden i fotografering så godt. Når en flash slukker i et fotografi i et mørkt område, eleverne er ofte lang og det reflekterende lys forårsager "røde øjne"-effekten. Ved modregning en række strobe blinker lige før eksponering, eleverne skrumpe og de røde øjne er korrigeret før eksponering.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com