Anvendelser af træ spalteafstand

February 6

Anvendelser af træ spalteafstand

Træ kolonner kan tilføje stemning og karakter til en bygning eller hus. I fortiden, arkitekter bruges kolonner både udenfor og inde i deres bygninger til at oprette store mødelokaler og overdækket udendørs tysktalende områder, såsom dem, der anvendes i Grækenland. I dag, er træ kolonner udbredt i hele verden.

Grundlagsforskning støtte

Det oprindelige formål med kolonner er at yde støtte til selve bygningen. En tilstrækkelig godt fordelte kolonne tilføjet styrke struktur. For eksempel; en kolonne tilføjet understøttelse til en ovenpå gulvet, der sank, eller et loft, der holdt store mængder af sne om vinteren. Med moderne arkitektoniske fremskridt, er træ kolonner ikke længere behov for grundlagsforskning støtte, selv om de anvendes stadig i ældre huse.

For- og bagside dæk

Mange boligejere vælger at tilføje en udendørs dæk til deres huse, hvis de har pladsen. De vælger ofte at sætte i træ kolonner til at tilføje en mere rustik og friluftsmenneske føler til området. Valg af træ varierer, afhængigt af stilen af huset, men populære valg er redwood, cedertræ eller behandlede tømmer.

Interiør dekoration

En anden stor brug af træ kolonner er til dekoration i og uden for huset. Brugen af nøgen skoven uden nogen pletter eller efterbehandling er fælles, når du opretter et mere naturligt look. Andre valgmuligheder omfatter maleri kolonnerne en farve, der passer til stemningen i rummet, og tilføje trim til toppe og bunde af kolonnerne.

Forbedret dørkarme

Arkitekter og indretningsarkitekter brug træ kolonner til at tilføje stemning til deres designs. Kolonner kan pryde indgangen til et hus eller dekorere døre inde i huset. Lister, der ombrydes omkring ikke kun kolonnerne, selv, men også rundt i kanten af døren, hjælpe skabe et stærkere indtryk.

Kolonnefigurer

Bygherrer generelt bruge runde eller firkantede kolonner i deres strukturer. For at skabe mere af en gammel græsk føler til bygningen, kan de bruge cirkulære kolonner og hvide lister. Mere moderne udseende indarbejde ofte firkantede kolonner og brugen af mørke pletter eller levende-farvet maling.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com