Anvendelser for genbrugt gipsvæg

February 25

Anvendelser for genbrugt gipsvæg

Om kommerciel eller bolig, næsten alle nybygning og større ombygninger projekter gøre brug af gips. Det betyder, at den gamle drywall fra hjem eller bygninger tidligere på sitet eller dem at være ombygget skal enten være dumpet i deponeringsanlæg eller genanvendt. Der er anvendelser for genbrugt drywall, hvilket gør det mere rimeligt at genbruge snarere end at dumpe gamle wallboard.

Jord ændring

Gips er et nødvendigt jord ændringsforslag for mange kommercielle afgrøder, samt hjem græsplæner og haver. Det bruges også i gips. Når gamle drywall er genanvendt, så meget af gips som muligt er udvundet fra bestyrelserne. Gips er derefter malet til fint pulver og bruges til at forbedre jorden på gårde og i frugtplantager og gartnerier. Det virker godt for alt fra frugttræer til korn. Det er især nyttigt for voksende græsplæner eller sod, og bruges ofte på parker og golfbaner. Gips også hjælper med at bryde op alkali jord, forbedre dræning.

Nye Gipsvægge

Omkring 20 til 30 procent af gips udvundet af genanvendt gips kan bruges til at oprette nye gipsvæg. Dette reducerer behovet for udvinding af gips. Hentning af nok gips, der ikke er blandet med andre komponenter af den gamle drywall er stadig dyrt og tidskrævende, men genvindingsanlæg arbejder på at forbedre teknologi, der en dag kan give mulighed for flere af de gamle drywall skal genanvendes til nye gipsvæg.

Cement

Gips er en vigtig ingrediens i Portland cement. Gips udvundet fra gamle drywall kan genanvendes og bruges i cement. Som med genbrug i nye gipsvægge, reducerer dette behovet for yderligere minedrift af gips. Papiret opbakning er fjernet fra drywall, og gips malet til et fint pulver, der kan bruges i cement blanding.

Papirprodukter

Papiret opbakning fra gamle drywall kan genanvendes i nye papirprodukter. Fibre fra den gamle papir kan opdeles til at gøre nye papirprodukter. Den gamle papir kan også behandles i animalske strøelse, vokser medium for svampe og barkflis til haver. Drywall papir er også undertiden genanvendt i loftplader.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com