Anvendelser for genbrugt laden Tin

July 11

Anvendelser for genbrugt laden Tin

Genanvendt eller regenereret laden tin kan bruges til at oprette en rustik look med en smule af en twist og en smule historie til dit hjem. En grøn bygning produkt, er genanvendt laden tin taget fra eksisterende, gamle stalde, når de er revet ned. Regenereret tin kan købes i mange hjem forbedring butikker, eller hvis du er heldig, kan du finde en landmand villig til at sælge direkte til dig.

Remodeling

Fordi en masse gamle stald tin kommer i ark eller fliser, er det et godt produkt til en lang række remodeling projekter rundt omkring i huset. Hvis du kan lide det rustikke look, men er du træt af alt træ, kan du prøve at installere et loft af bølgepap, rustne tin paneler. Regenereret, malet tin fliser kan tilføje en blød land touch til et køkken, især når det anvendes som en tilbage splash. Men regenereret tin kan bruges til at skabe mere end blot en rustikke, land look. I stedet for en fed, lyse farve, bruge genanvendt laden tin for en enkelt væg af et værelse for at give rummet en rå, moderne, industrielt look. Regenereret tin kan også males og forseglet evt en mere moderne stil.

Møbler

End bygge projekter, er en af de mest populære anvendelser for genanvendt eller regenereret tin møbler. Genanvendt tin er blevet brugt til at oprette hovedgærder og Trinbrætter for senge, ryg til stole og toppe til tabeller. Hvis metal kabinet er noget for dig gyde, tænke lakering din eksisterende skabslåger med genanvendt tin. For et mere rustikt udseende, bølgepap tin kan være fastgjort til forreste del af et træ dør, men for en blødere look, holde med de flade plader. Tilføje en smule farve til dit kabinetter af spray male metal med en metal maling, såsom Rustoleum, og forsegling dem før du knytter tin til forsiden af kabinettet.

Hjem fænomen have Decor

Du har sikkert set metal væg udsmykning, men du ikke var sandsynligvis klar over det meste af det kommer fra genanvendt og regenereret tin. Home Decor, såsom udstansede metal væg sconces, skulpturelle metal lyseholdere, tin flise rammer og rustikke metal hylder, er ofte fremstillet af regenereret tin. Haven indretning, såsom lanterner, skilte, figurer og endda plantageejere, kan oprettes eller dekoreret med genbrugte laden tin.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com