Anvendelsesmuligheder for 110 volt elektriske ovne

February 17

Engang det koncept, der passerer en elektrisk strøm, selvom en metaltråd ville opvarme wiren var forstået, det varede ikke længe før de første elkomfur blev udviklet. Ved begyndelsen af 1900-tallet var kun få år efter deres opfindelse i 1891, der millioner i brug. Da de voksede mere kraftfulde, fabrikanter skiftede deres strømforbrug til 220 volt, men mange mennesker stadig finde behov for en mindre 110-volt elektrisk ovn.

Tilføje 220-volt kredsløb

En 220 volt elektrisk ovn kræver sin egen kredsløb til at beskytte sin energiforsyning og forhindre for meget strøm fra at blive trukket på tværs af de elektriske ledninger. Hvis en 220-volt kredsløb ikke er allerede installeret hvor komfur det går, det koster mellem $300 til $800 til at tilføje en i 2011, ifølge omkostninger hjælpere hjemmeside. Skal anmodes om en byggetilladelse, og arbejdet vil blive inspiceret bagefter af en tjenestemand i bygningen.

Mindre elektricitet

110-volt elektrisk komfur kan tilsluttes en normal kredsløb uden ændringer. Men det drager en betydelig mængde strøm, og det er bedst ikke at have nogen andre appliance opererer på dette kredsløb på samme tid. De fleste 110 volt ovne har kun to til tre brændere og en lille ovn, og opererer brændere og ovn samtidig på høj effekt kan være problematisk.

Mindre fodaftryk

110-volt brændeovne er mindre end almindelige elektriske ovne, hvilket betyder, at de passer ind i strammere rum. Rekreative køretøjer, campingvogne og både bruge denne type af ovn, fordi gas er upraktisk med farerne af åben ild i et lille område. Den lavere Strømforsyningskravet passer køretøj eller båd bedre end en 220 volts appliance elektriske evne. Små lejligheder har ofte 110 volt brændeovne til at spare plads.

Alternativ

En del af et hjem omdannes til en sekundær suite kan have en lille køkkenområde hvor lys madlavning er gjort. En udendørs køkken og et køkkenområde i et rekreativt rum er også steder hvor en 110-volt elektrisk komfur kan passe. Fordi listepriser på 110-volt brændeovne er omkring $1.500 i 2011, kan det være mere omkostningseffektivt at overveje en to-brænder kogeplade med en stor bordplade brødrister ovn i stedet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com