Anvendelsesmuligheder for 225 Amp Stick svejser

June 22

Anvendelsesmuligheder for 225 Amp Stick svejser

Metal arbejde kræver et tilsvarende beløb af dygtighed og kunstneriske evne. At være i stand til at skabe solide og sikker stål-indrammet strukturer kræver præcision metal arbejder programmer, især når svejsning. Stick svejsere bruges til at svejse tungere gauge stål. Stick svejsere spænder fra 180 ampere til 300 ampere. Der er et par specifikke programmer, som 225 amp stick svejsere kan udføre den lavere strømstyrke svejsere ikke kan gøre.

Trappetrin

Svejsning trappetrin for at stål trappe stringere er et fælles program for stick svejsere som svejsninger skal være meget stærk. Slidbaner er fastspændt på plads mens arbejderen sikrer slidbaner først ved tack svejsning hjørner af trappe slidbane. Tack svejsning svejsning i et lille område til at stabilisere objektet, så det ikke vil flytte under svejsning. Dette er en fælles praksis og gør det muligt for arbejderen at dobbelttjekke målinger for at sikre, at alt er korrekt sat op før du fuldt ud sikre slidbaner til trappe stringere.

Stålbjælke Jack Post understøtter

Stål I-bjælker er ekstremt tykke, hvilket gør boring bolt huller til fastgørelse af jack indlæg et håbløst. Stick svejsning top jack post flange beslag til bjælke er en effektiv måde at sikre, at stillingen ikke vil adskille fra bjælken. Dette vil sikre strålen understøttes ordentligt for at bære vægtbelastning af huset.

Bar strøer

Bar strøer er ofte sat på de øverste vægge til at støtte et stort gulv eller et fladt tag. Væggene har stål plader, der bar strøer sidde på. Baren strøer har at blive svejset fast på de stålplader. Vinklen jern der skal anvendes i de specifikke afsnit pr. Ingeniørens krav at gøre baren joists mere stabil. Disse er også svejset på plads. Dette er en meget stærk system når svejset korrekt og kan håndtere en meget stor vægtbelastning.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com