Anvendelsesmuligheder for akvariet grus

November 15

Også kendt som er "substrat", akvarium grus almindeligt anvendt som et dække for bunden af en fisk akvarium, hvor det giver filtrering og skjuler affald og snavs. Akvarium grus er lavet af små skår af granit, basalt og andre jorden rock. På grund af sin sammensætning opløses akvarium grus ikke i vand. Der er dog yderligere anvendelsesmuligheder for akvariet grus end fisk tanke.

Plantet tanke

Akvarium grus kan bruges til at forankre planter i et terrarium. Levende planter gøre godt med akvarium grus indeholdende fluorit, som er et mineral, der nærer planter. Fluorit er en isometrisk krystal ofte brugt som en dekorative sten, og er enten gennemsigtigt eller transparent. Hvis du vil oprette en beplantet tank, placere grus indeholdende fluorit i bunden af et glasskål og sætte små planter i hele. Lille kaktus er ideelle til dette formål. Skubbe rødderne af planterne i grus, indtil rødderne er dækket. Vand dem sparsomt, og sørge for der er en lyskilde.

Ting, der kravler

Terrarier holding geckos, leguaner, kamæleoner, slanger, skildpadder og andre krybdyr, samt tarantulas og skorpioner, kan bruge akvarium grus som et gulv dække, forudsat at grus vaskes og desinficeres.

Få listige

Fordi akvariet grus fås i mange farver, kan det være praktisk til dekorative formål. Grus kan placeres i et glas votive, omkring 1/3 fuld, for candle lysekroner, forankring stearinlys og gør det mindre tilbøjelige til at vælte. Da grus er tilgængelige i neon farver, lagdeling det i et højt glaskrukke skaber en sjov aktivitet for børn. Akvarium grus af tumlede glas ser smuk i en glasskål og kan støtte friske afskårne blomster eller silke blomsterarrangementer. De fleste akvarium grus kan findes i dyrehandlere eller store kasse butikker.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com