Anvendelsesmuligheder for blomster af svovl

September 28

Blomster af svovl er en farmaceutisk kvalitet af den sammensatte nævnt i Bibelen som svovl. Disse gule granulat har flere anvendelsesmuligheder, som både en havearbejde støtte og en homøopatisk middel mod visse medicinske tilstande. Brugere af svovl skal huske at tage ordentlig pleje for at undgå kontakt med øjne eller bihuler, da det kan forårsage forbrændinger af mindre og irritation.

Sygdomsforebyggelse i planter

Ifølge the Royal havebrug Societys hjemmeside, kan blomster af svovl bruges i haven til at forhindre vækst af visse svampe og bakterier, der forårsager plante rot. Svovl kombineret med fedtsyrer kan også styre meldug vokser på roser, stueplanter og flere andre sorter af frugtbærende planter. Avlerne skal passe på ikke at bruge svovl på frøplanter og bør ikke tillade dampe ophobes, da det kan dræbe blomsterplanter.

Homøopatisk medicin i mennesker

Svovl har flere programmer som en homøopatiske middel. UK baseret havearbejde hjemmeside Morganhorse, hudlidelser såsom eksem, dermatitis og psoriasis har alle været effektivt behandlet med brug af svovl granulat. Svovl har desuden programmer til bekæmpelse af hudinfektion af parasitter såsom chiggers og fnat. Vær omhyggelig med at undgå at bære sølv smykker mens anvendelse svovl til huden, som enhver granulat, at kontakte det ædle metal vil slå det sorte.

Retsmidler for kæledyr

Blomster af svovl giver også et middel mod katte og hunde plaget af hudlidelser, skadedyrsangreb og svampeinfektioner såsom sukkerærter eller lopper. Granulatet kan også bruges med heste, der er blevet ramt med mudder feber, en sjælden men alvorlig bakteriel infektion, der forårsager betændelse i huden, halten og høj feber. Blomster af svovl kæmper denne betingelse, fordi det berøver bakterier af fugt kræves det at spredes gennem hestens system.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com