Anvendelsesmuligheder for bølgede Metal

January 24

Anvendelsesmuligheder for bølgede Metal

Brugen af bølgepap metal konstruktion er populær for dens holdbarhed, lav vedligeholdelse, alsidighed og energieffektivitet. Metal giver også skønheden i sin rene linjer, forskellige farver og udvalg af mønstre. Metal er nemmere at installere end mange traditionelle byggematerialer, hvilket gør den ideel til gør-det-selv. Metal er fleksible og et godt valg for usædvanlige former og arkitektoniske projekter. Det er også miljøvenlig. Bølgede metal er 100% genanvendeligt og indeholder 25 til 95 procent genanvendt materiale. Energi-stjernede bedømt metal kan LEED-certificerede og reducere varme og køling omkostninger.

Metal tagdækning

Bølgede metal bruges i stigende grad på tagene. Hjem og business ejere vælger metal som et tag der dækker fordi det kræver ingen vedligeholdelse, det er yderst holdbart og det tilføjer bremse appel. Metal tagdækning frastøder vand bedre end andre tagmaterialer, såsom asfalt helvedesild og cedar shakes, fordi der er færre syninger og det er mindre tilbøjelige til at vejret skader. Et metal tag kan overleve strukturen, selv.

Præformerede vægpaneler

Præformerede metal paneler har været brugt i mange år som en ydervæg finish. Mens kobber, aluminium og zink metal paneler er tilgængelige, stål er den mest populære valg for væg applikationer. Præformerede paneler er normalt behandles med en beskyttende maling eller belægning til at forbedre holdbarhed, varig mellem 20 og 25 år, nogle gange endda længere afhængigt af regionen og klima. Metal sidespor er tilgængelige i glat eller ru finish og et bredt udvalg af farver.

Isolerede Metal paneler

Isolerede metal paneler eller IMFs, bruges ofte til væg applikationer og reducere eller eliminere behovet for ekstra isolering, som panelet er indsprøjtet med en flydende skumisolering under fremstillingen. Isolerende egenskaber kan variere fra R-14 til R-30. IMFs kan installeret vandret eller lodret, og kommer i flere forskellige størrelser, farver og finish. IMFs er let at installere og vandafvisende, eliminerer risikoen for skadelige skimmelsvampe eller mug vækst i isolering.

Metal kompositmateriale

Metal komposit materiale vægpaneler, også kaldet MCMs, indeholder titanium, kobber, zink eller rustfrit stål, men de mest populære er aluminium. MCMs kan buet eller bøjet for næsten ubegrænset brug i kreative designs for indvendige og udvendige applikationer. Den glatte, fleksible metal er ideelt for svært arkitektoniske elementer, såsom buede vægge eller usædvanlige geometriske figurer. MCMs tilføje skønhed, alsidighed og moderne stil til kreative koncepter.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com